Milyen emberi reakciókból állapítsam meg, hogy szép vagyok-e?
És akkor mi van, ha tegyük fel szebbek is? Mi változik?
Érezd jól magad a bőrödben, úgy ahogy vagy.
Nekem ami önbizalom dopping volt:
Egy buliban kavartunk egy sráccal, akinek az egyik haverja megjegyezte, amikor azt hitte, nem hallom, hogy "hú, hogy te mindig ennyire jó csajokat találsz magadnak!" Erre a srác, h "mit beszélsz, 3 évente ha összejön egy ilyen!" (Flörtölgetés volt csak, kavarás, nem vettem zokon egyik megjegyzést sem, az egómnak jól is esett szakítás után.)
Kedves bókok: szóba került, hogy vezetés közben ne jöjjön rendőr, nem szeretném, ha igazoltatnának. Nincs semmi félnivalóm nyilván, csak nem fordult még elő ilyen velem amióta jogsim van, és bennem van a para, hogy mi van, ha bármi gond lesz. És akkor az egyik srác a társaságban mondta, hogy ha a rendőrre is ilyen szépen mosolygok, akkor biztosan kérdés nélkül továbbenged. :)
Meg instán szoktak még néha rám írni, kedveseket, de mivel az online van és csak a nyilván megválogatott képeim látszanak, azt nem sorolnám ide.
Néha tükörbe nézve elönt hol a letargia, hogy fuhh, tejóég, hogy nézek ki, máskor meg az elégedettség, hogy "na, ez vagyok én, íme!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!