Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?
Mert a fiatalság relatív - méghozzá minden szempontból!
Sajnálom, ha te rottyon vagy ill. reménytelenebb vagy, gondolom ezért tetted fel a kérdést.
Nem relatív a fiatalság. 30 év már középkor.
Wikipédia.:)
Wikipédia :D :D angyalom, megnevettettél. :)
Nagyanyáink még a tévéből hittek el mindent, a te korosztályod meg az internetről. :)
De, relatív. Van, aki egészségesebb és jobb karban van harmincasként, mint huszonévesként, és így tovább. Nem mindegy a genetika, meg hogy ki mennyire törődik magával. Sportol-e, önpusztító életet él-e. Lelkileg: halad-e a céljai felé vagy nyivákol csak. Pl. ez is öregít, hogy valaki nem halad, stagnál, hagyja, hogy teljenek vele az évek.
A középkorú az egy szó. Persze, 30 évesen kezdődik a középkor. De a kérdésben az a szó állt: "fiatal". Ami relatív. :)
Nem is értem amúgy, hogyan lehetne relatív.
Az emberi élethossz jelenleg kb. 60-70 (tudom, brutál számok vannak táblázatokban, de nem tudom, honnan és nem is igazolódnak).
Plusz 24 éves korban van a csúcson az emberi szervezet, az élsportolók is akkor vannak a csúcsukon (ahol a testi erő illetve állóképesség számít). Onnantól eleinte nyilván lassan, de hanyatlik a test.
4
Olyan karban már sohasem lesz 30-asként, mint huszonévesen lehetett volna, VAGY mint lehetne harmincasként, ha huszonévesen kezdte volna a sportot pl.
A középkorú ember már nem fiatal.
Kérdező: mi a célod a kérdéssel?
Te hány éves vagy, mit értél el az életben s hány évesnek érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!