Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?
Pedig totál igaza van a kérdezőnek. Magyarországon az átlagéletkor 41-45 év.
A 30 után mennyi kell 41-hez? Ha jól tudok még számolni akk 11.
Csak sokan azt hiszik majd örökké élnek :D
#34:
Ezt most feltétlenül ide kellett böfögnöd. Nyugi, majd fitnesz órákat tartunk 40 fele közeledvea barinőimmel az erkélyed alatt, miközben te a tolószékedből bámulsz csak ki rajta, mert már csak azon keresztül fogod látni a világot az utolsó napjaidban. 😉 Szerencsétlen...
Nem olvastam végig a válaszokat, csak az első oldalt, ott is főleg a kérdező írásait, úgyhogy arra reagalnék. 30 éves nő vagyok, életem legjobb formájában, ami a fizikai fittséget, erőnlétet, egészséget illeti. Tizen-és huszonévesen lusta, punnyadt és gyenge voltam, iskolában a 12 perces futástól már kétszer voltam, egy darab szabályos fekvőtamaszt nem tudtam soha megcsinálni, tipikusan az a lány voltam, aki mindig csak azért kapta meg tesiből az ötöst, hogy nehogy már a testnevelés tantárgy miatt ne legyen kitűnő a bizonyítványom :D
Állóképességem és erőnlétem nulla volt, a testem egy plöttyedt, gyenge skinny fat.
Néhány éve életmódot váltottam, a sport a szerves része lett az életemnek, már el sem tudnám képzelni nélküle, imádom. Hihetetlen hogy mennyit fejlődtem erőben, állóképességben, fizikumban, testösszetételben, és ezekkel együtt mentálisan is. Imádok mozogni, futni, súlyt emelni, túrázni, jól alszok, tele vagyok energiával. És a fekvőtámaszok...hihetetlen, amit elértem és elérek, álmomban sem gondoltam volna :)
Ehhez képest a húszas éveimre visszagondolva tényleg egy punnyadt mihaszna voltam ilyen szempontból.
Nem, nem érzem magam öregnek, nem is nézek ki mondjuk 30 évesnek, arcra egyébként sem, és most már testre sem, sőt :D
A magas fizikai aktivitás pedig tényleg kilátással van a mentális egészségre, közérzetre, kisugárzásra is.
37
Nem öreg vagy, csak középkorú.
35
Igazság szerint a fizikai munka még keményebb is az élsportnál és ott nem figyel az illető annyira a táplálkozásra és hogy milyen gyakorlatot hogyan csináljon, hanem elvégzi a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!