Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 17:40
41/239 anonim válasza:
Mármint #38-nak szólt, bocsi, a #37 én voltam.
42/239 anonim válasza:
Lehet valaki 60 évesen is fiatalos. Ez életszemlélet, életmód kérdése. A kor az csak egy szám, de valaki 22 évesen is simán elhagyhatja magát, ez nem korfüggő szerintem. Szerinted mondjuk egy 20 éves, aki minden nap tévézik és csipszet zabál és egy 60 éves néni, aki naponta gondozza a kertjét, közülük melyik a fiatalosabb?
43/239 A kérdező kommentje:
42
FiatalOS, de nem fiatal!!
A 60 éves már idős. Mindenképp. A teste pláne.
2022. febr. 13. 20:19
44/239 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok dolog múlik az életmódon, sport, egészséges táplálkozás, ezeket komplexen kell nézni. Ha valaki egészséges életet él, akkor 60 évesen is lehet üde és friss.
45/239 A kérdező kommentje:
Kevesebb gyógyszert kell szednie, picit jobban néz ki, de öreg 60 évesen akkor is.
Az evolúciónak nincs is szüksége 60 éves emberre, nem válogatódtak ki azok, akik 50 körül nem öregednek, mert nem volt szelekciós nyomás rá. 40-50 éves korára szült, szoptatott, nevelte ameddig kell és ennyi elég is az evolúciónak.
2022. febr. 13. 20:29
47/239 anonim válasza:
közel 33 évesen én még fiatalnak érzem magam.. tetszik neked vagy sem, akkor is.
48/239 anonim válasza:
45: Abban igazad van Kérdező, hogy az idő múlásával romlik az egészségi állapot, de valamilyen szinten ezt is lehet talán ellensúlyozni. Ugyanakkor érettebb/tapasztaltabb is lesz az ember. A kor az valóban egy mérőszám, de lehet büszkén is 60 évesnek lenni. Amúgy meg lélekben mindenki annyi éves, ahánynak érzi magát.
49/239 A kérdező kommentje:
Csak csúnya az ember és abszolút öreg a szervezete.
2022. febr. 13. 20:39
50/239 anonim válasza:
Kérdező. Nem akarlak megbántani, de ha a 30 évesekről már így gondolkozol, akkor egy 50-60 éves mit csináljon? Legyen öngyilkos? Így ilyen mentalitással nem lehet élni, amúgy pedig lehet tisztességgel is viselni az öregkort. Lehet, hogy az idő múlásával romlik az egészségi állapot, de lelkileg/szellemileg viszont érettebbé/tapasztaltabbá/bölcsebbé válik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!