Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?
Kérdező, az emberi szervezet már akkor öregszik, mikor megszületik. Ez tény, ezt mindenki tudja erre most minek keresni bármit is?
Én az állításodra voltam kíváncsi, hogy mivel sokszor vagdalkozol a levegőbe támaszd is alá, amit állítasz. Egy köztudott tényt nem kell alátámasztani, mert mindenki tudja, de amit te állítottál, az nem úgy van.
91
Nem öregszik onnantól kezdve, hogy megszületünk. 24 éves korig fejlődik, épül.
Utána már csak a meglevő izomrostok méretén lehet változtatni sporttal, lassul az anyagcsere, sport hatására nem mennek végbe már többé bizonyos pozitív kardiológiai változások, a kötőszövetek, bőr minősége romlik, az arcvonások komolyodnak aztán apró ráncok jelennek meg, a görbe este után nehezebb a másnap, komolyabb edzés után nehezebb a regeneráció, baleset után kisebbek az esélyeink és még a végtelenségig lehetne sorolni.
De amúgy visszakérdezek.
Szerintetek hány éves korban kezd nagyon lassan, de érezhetően öregedni a szervezet?
Hány éves korban ijesztő egy fotó egy 8 évvel azelőttihez képest?
Hány éves korban jelenik meg a száj körül a vonal szerintetek?
Én meg visszakérdezek, nézz meg egy olyan 25-30 év közötti embert, aki több műszakban egy gyárban dolgozik, mellette még cigizik is, és orrba-szájba issza az energiaitalt és egy olyat, aki nyugodt munkakörnyezetben 8-16 óráig dolgozik, van ideje sportolni és egészségtudatosan étkezni, vajon melyik van jobban lestrapálva, melyiken látszik meg jobban a kor?
Egyébként pedig beteges, hogy még mindig ezen nyihelegsz már két kérdésen keresztül több napja.
Hány pszichiáternél jártál eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!