Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?
Az evolúciónak kellenek a nagymamák és nagypapák, nagynénik és nagybácsik, a kicsik gondozásához segítségnek. Nézz utána jobban!
De, ismétlem, fordulj pszichológushoz, mert nem normálisak a gondolataid.
113: mivel születésünk pillanatától öregszünk, szubjektiv, hogy mikortól tekintünk valakit középkorúnak. A kérdezö a saját borúlátó elképzelését akarja mindenkire ráerőltetni, objektív igazságként elfogadtatni.
Nem azt vitatjuk, hogy a 30-asok már nem 20-asok. Hanem azt mondjuk, a 30-asok még fiatalok.
Ráadásul, az is tény, hogy nem egyforma ütemben öregszünk.
24 évesen mondjuk sokkal könnyebben regenerálódtál (volna) a futóedzések után, sokkal kisebb volt a sérülés kockázata.
Hogy tudnak emberek maratont futni?
Én a betegség előtt nagy nehezen teljesítettem a 10-et 3 kisebb belegyaloglással és a "" szabályosnál"" magasabb pulzussal, 7 percnél valamivel több kilométerekkel.
Úgy, hogy 2 éve kellően komolyan sportolok és teljesen sohasem hanyagoltam el a sportot, maximum nem volt rendszeres régebben.
Kérdező, mi lenne, ha nem magadból indulnál ki, nem magadat vennéd etalonnak, hanem elfogadnád, hogy különbözőek vagyunk, különböző időszakban fogunk leépülni, mindenkinek más a bioritmusa, életvitele, egészségi állapota.
Mindenkinek megkönnyítenéd az életét, ha nem akarnád másra erőltetni az akaratodat, elképzelésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!