Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek egy része miért...

Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?

Figyelt kérdés

2022. febr. 13. 17:40
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/239 A kérdező kommentje:

Nem vagyok megkeseredett. Illetve miből gondolsz annak?

Az emberek 90%-a 30 felett középkorúsan néz ki és nem 'szép' már. Ez tény. Ettől senkinek se kell megkeserednie.

Az is tény, hogy elmegy futni és nehezebben regenerálódik, irodai munkában fáj a dereka és ha elüti egy autó, kevesebb esélye van felépülni. Ebbe se kell belekeseredni.

2022. febr. 18. 16:22
 132/239 anonim ***** válasza:
72%
131: Azért gondollak megkeseredettnek, mert 14 oldalon keresztül hajtogatod, hogy jajj 30 évesen vége a világnak, ássuk el szinte magunkat. Öregem, így nem lehet élni!
2022. febr. 18. 16:24
 133/239 A kérdező kommentje:

Hol állítottam ilyet?

Vagy pont ezért tagadsz, mert szerinted ha elfogadod, hogy nem vagy fiatal, el kell ásnod magad?

Miért ne lehetne vígan tovább élni 30 felett szarabb szervezettel, csúnyán, középkorúan?

Én az az ember vagyok, aki elfogadja, hogy ami rossz, az rossz, esetleg sír rajta majd továbblép.

Mondjuk azon nem bírok továbblépni, miért tagadnak emberek egy nyilvánvaló biológiai tényt.

2022. febr. 18. 16:27
 134/239 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, neked sok betegséged van már most 29 évesen. Nekünk, egyes 30 felettieknek meg semmi egészségügyi problémánk sincs és nem fáj a derekunk se.

Miért vagy tényleg ennyire megkeseredve? Miért akarod bebeszélni nekünk, hogy mi egészségesek csak hazudunk magunknak és csak neked lehet igazad? Lehet, hogy nekünk csak 40 fölött fog elkezdődni a leépülés. Ezt senki nem kerülheti el, persze. Viszont azt se feledd, hogy te milyen gondolatokkal veszed magad körbe.. hogyan tudsz te tovább lépni a negatív dolgokon, ha már több napja ezen az egy téma körül pörög az agyad állandóan?

És az se mindegy, hogy te a betegségre, vagy az egészségre fókuszálsz. Aminek nagyobb energiát tulajdonítasz, azt fogod kapni. Én az egészségre fókuszálok, te a betegségre ezek szerint.

2022. febr. 18. 16:33
 135/239 A kérdező kommentje:

Risztov Évának pl miért tartott 30 éves korában már a leépülés?

Mi bajotok van a leépüléssel?

2022. febr. 18. 16:40
 136/239 anonim ***** válasza:
64%

Miért hasonlítod még mindig össze az aktív élsportolót, aki a sz..rt is kifingja magából egy teljesen hétköznapi emberrel, aki harmad annyi fizikális aktivitást se folytat?

Nem egy kategória a kettő! Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak itt tetteted az ostobát?

Nekem nincs bajom a leépüléssel, ezt nem kerülheti el senki. Csupán azt értsd meg, hogy mivel különbözőek vagyunk, különböző háttérrel, ezért NEM FOG MINDENKI EGYSZERRE 30 évesen leépülni!

Miért van az, hogy te már szinte egy rokkant nyugdíjas szintjén vagy 29 évesen, mi meg 30 fölött nem? Ja, tudom, biztos bennünk van a hiba és te vagy a tökéletes.

2022. febr. 18. 16:45
 137/239 A kérdező kommentje:
Ha körülnézel, már látszatra is 10-20% néz ki fiatalnak a 30+ -osok közül.
2022. febr. 18. 17:05
 138/239 anonim ***** válasza:
73%

Hagyjuk már békén, nyilvánvaló, hogy pszichés problémái vannak, agyára ment, hogy maholnap 30 éves lesz. Túl nagy jelentőséget tulajdonít ennek a dátumnak.

Hiába magyarázzuk, hogy nincs igaza, túl erősen rögzült e fejében a gondolat, hogy pont 30 évesen elkezdődik a leépülés, hogy pár év és aggastyán lesz.

Mi viccesnek tartjuk ezt a vélekedést, de ő teljesen komolyan gondolja, mi ezen nem tudunk segíteni, ezért kellene pszichológushoz fordulnia. Itt a GYK-n csak egyre jobban belelovallja magát ebbe a téveszmébe, ahogy bennünket próbál győzködni.

2022. febr. 18. 19:15
 139/239 A kérdező kommentje:

24 után már tart a leépülés. 28-29 körül már sokunkon látszik. Én már minden téren érzem.

A 30 ilyen téren kb egy szám, de eléggé szutyok, az ember többé nem huszonéves és hivatalosan is középkorú.

2022. febr. 18. 19:18
 140/239 anonim ***** válasza:
35%

HAGYD MÁR ABBA A SIRÁNKOZÁST!

A te egyéni problémád, ha koravénnek érzed magad, de ezzel eléggé egyedül vagy a normális emberek között.

Nem tűnt még fel, hogy a 140 komment (mínusz a sajátjaid) 99,9 %-a arról szól, hogy nem, nincsenek leépülőben a harmincasok?

Utoljára javaslom: MENJ EL PSZICHOLÓGUSHOZ, mert kóros, ahogy gondolkodsz.

2022. febr. 18. 20:17
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!