Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek egy része miért...

Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?

Figyelt kérdés

2022. febr. 13. 17:40
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/239 A kérdező kommentje:
De igen, lassan, viszont érezhetően leépülőben vannak!!! Nézzél már tükörbe B+
2022. febr. 18. 20:21
 142/239 A kérdező kommentje:
Ha tudod, mi az a tükör, használd!
2022. febr. 18. 20:22
 143/239 anonim ***** válasza:
51%

138

Nála a pont, ha nem válaszolunk neki akkor valamennyire megnyugszik, talán.

2022. febr. 18. 20:23
 144/239 A kérdező kommentje:
Hogy kevesebb a hülye? Ha nem válaszoltok is tudom, hogy ez az oldal tele van komplexusos hülyékkel. Szerencsére az IRL ismerőseim nem tagadják a biológiai tényeket. Nincs olyan, aki 30 körül ugyanaz lenne, mint 24 körül volt, totál függetlenül az életmódtól.
2022. febr. 18. 20:26
 145/239 anonim ***** válasza:
2022. febr. 18. 23:51
 146/239 anonim ***** válasza:
67%

Tudjuk, kérdező, te vagy a hibátlan, az okos, a teljesen egészséges, a komplexusmentes tehát MR. Tökéletesség.

Ja, vagy mégse..😒🙄🤔

Mi hasznod származik abból, ha még 500 rinyakérdést ugyanabban a témában kiírsz? Ugyanazokat a befásult sémákat írod mindenhová.

Tegnap pl. mi olyan dolgot csináltál, ami boldogsággal töltött el?

Miért haragszol ennyire a világra? Nem mi bsztuk el az életedet, hanem te. Mindenki saját maga életének a kovácsa.

Ha nem tudod feldolgozni a krónikus betegségeidet, és hogy még egy kövér ember is fittebb, mint te, akkor menj pszichológushoz. Nem itt kell sajnáltatni magad és mindenkit h..lyének nevezni, aki másképp gondolkodik, mint te.

És igenis fiatalok vagyunk 30-32 évesen. Ezt mi látjuk, érezzük, és nem te, akinek fingja sincs, hogy mi az, hogy teljesen egészséges testi és lelki állapot. Egy beteg ember honnan is tudhatná, hogy mi az, hogy nincs betegség? Hát olyan nem létezik, hogy egy embernek ne legyen semmi problémája. Mivel magadból indulsz ki..és mivel az életed a betegség körül forog, ezért ezt is akarod látni. Még véletlenül se vedd észre az egészséges embereket..Bocsi, de léteznek 30 fölött is teljesen egészséges emberek. Az, hogy te ezt nem akarod tudomásul venni, az téged minősít.

Élj boldogul. Remélem egyszer megtalálod és nem leszel ennyire görcsös, irigy, önutalattal teli és haragszom a világra ember. Felőlem gondolhatod azt, hogy minden 30 fölötti már félig halott ember, a te dolgod. Csak ne lepődj meg, ha nincs igazad.

2022. febr. 19. 07:03
 147/239 anonim ***** válasza:
51%
#146 a kérdező nő. És pont az ellenkezőjét gondolja magáról, mint amiket leírtál. Lassan rá kéne hagyni, nekünk meg élni harmincon túl is az energikus, fiatalos, fitt életünket.
2022. febr. 19. 07:22
 148/239 anonim ***** válasza:
51%

Köszi. Akkor MS. Tökéletesség. Viszont a lényegen akkor sem változik semmi. Stílusra komolyan azt hittem, hogy hímnemű.

Úgy voltam vele, hogy hátha lehet rajta segíteni, de rajta így nem lehet, sajnos.

2022. febr. 19. 07:36
 149/239 A kérdező kommentje:

Ha valaki 30 felett is relatív egészséges és fitt, akkor se fiatal már és a szervezete akkor se ugyanúgy működik, mint 23 évesen.

Amúgy nem tudom, hogy jön ide az egészségi állapot...

21 éves koromban nagyjából ugyanazokkal a krónikus betegségekkel küzdöttem, mint most, sőt, van, amelyik durvább is volt. Mégis akkor voltam fiatal és ragyogtam is, ma meg már nem vagyok fiatal és pláne nem ragyogok, vonal itt, ránckezdemény ott, kemény vonások, középkorúas arc.

Csoporttársaimnak nem tudom, milyen krónikus betegségeik vannak és voltak 10 éve, de mondásuk, hogy 30 felett minden nap ajándék. Volt munkatársam mondta a 25 évesnek, hogy 30 felett már nem tudsz annyit enni egyszerre és nem mindegy, mit eszel, mert már nem bírja úgy a gyomrod.

A gyakorin mindenki Mr és Mrs Tökéletesség, de gondolom néha isztok ti is ismerősökkel. Ugye, hogy másmilyen a másnap 21 és 31 évesen?

Még mindig nem a krónikus betegségekről beszélgetünk.

Amúgy tényleg fogalmam sincs milyen fülzúgás, váladékos torok, rekedten megszólalás, majdnem minden nap legalább egyszer égő nyelőcső nélkül élni, de ennek nálam semmi köze a korhoz, ez tinikoromban is így volt már... Nem ez a téma, ne terelj...

2022. febr. 19. 09:02
 150/239 A kérdező kommentje:

147

FiatalOS lehetsz, de nem vagy fiatal. Viszont miért zavar, hogy már nem vagy huszonéves és miért akarod tagadni emiatt, hogy már nem vagy fiatal?

2022. febr. 19. 09:03
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!