Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek egy része miért...

Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?

Figyelt kérdés

2022. febr. 13. 17:40
 231/239 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy genetika is kell, aki 14évesen mar érett nőnek nézbki az biztos hamarabb fog öregedni is.Engem momentán bő tíz éve azaz 29évesen, még nem szolgáltak ki sörrel, több helyen is, ez pedig csak 12éve volt.
2022. márc. 6. 14:51
 232/239 anonim ***** válasza:
Egy képet megnéznék rólad így 29évesen..😀
2022. márc. 6. 14:52
 233/239 A kérdező kommentje:
23 éves koromban még néha elkérték a személyimet. Most meg elájulok a tükör előtt a látványtól.
2022. márc. 6. 14:53
 234/239 anonim ***** válasza:
51%
Na, ha privátba küldesz egy fotót, megmondom öregebbnek nézel e ki a korodnál..
2022. márc. 6. 16:22
 235/239 anonim ***** válasza:
51%

100%-ban igazad van, viszont a kérdező nincs azon az értelmi és érzelmi szinten, hogy felfogja és megértse, hogy te mit is írsz. Erről te nem tehetsz, a kérdező van beragadva a sz..rjába, amiből nem tud kikecmeregni és ő csak le akarná húzni a többieket arra a szintre, amin ő van. Sikerrel úgyse jár, mert nem hagyjuk magunkat.

"Egyébként mindenki tapasztalja, hogy 30 évesen már közel se ugyanolyan és sokkal sz.rabbul is néz ki." És már megint az élsportolókkal vagdalkozol.

Kérdező, már megint csak magadból indulsz ki. Hányszor írjam még le neked, hogy én pl. 31 évesen sokkal jobban nézek ki külsőre, mint 25 évesen?

Te amnéziában is szenvedsz? Láttad már az 50 első randi című filmet? Na, olyan vagy, mint az a csaj a filmben, totálisan, 100%-ban.

Hogy lehet összehasonlítani épp ésszel egy élsportolót és nem élsportoló életvitelével? Ez olyan, mintha a Ferrarit akarnád összehasonlítani a Trabanttal. Van értelme? Nincs. De tudom, erre is találsz valami kifogásos magyarázkodást a te értelmi szinteden.

Kérdező, egy valamit kérek tőled szépen.

Menj el kérlek Noszvajra és térj be Csernus Imre Csendülő-jébe, (Ez egy étterem, kávézó. Varázslatos egy hely.) Csernus Imre a pultnál lesz, beszélgess vele pár percet, annyit tudsz is, nagyon hasznos lesz számodra. Onnan kilépve pedig teljesen meg fog változni a gondolkodásod. Rád férne, hogy vele beszélgess, mert akkor legalább nem kattognál lassan 1 hónapja egy teljesen jelentéktelen dolgon. Te nagyon beleragadtál az önsajnálkozásba, nem tudsz túllépni a betegségeiden, mindenkinek be akarod igenis beszélni, hogy 30-31 évesen már félhalott, mivel te is az vagy, és magadból indulsz ki, ami nagyon, de nagyon rossz dolog.

Te miért nem vagy makk egészséges, ahogy én? Na, én pedig magamból indulok ki, és tulajdonképpen el is várható lenne, hogy egy 30 éves még makk egészséges és életerős legyen.. Na, akkor most mi is van?

2022. márc. 6. 17:14
 236/239 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagy, vagy nő?
2022. márc. 6. 17:16
 237/239 anonim ***** válasza:
51%

A kérdező egy 29 éves depressziós beteg nő.

2022. márc. 6. 17:21
 238/239 anonim ***** válasza:
74%

Emberek, nem esik le nektek, hogy a 208-as választól kezdve, nagy részben a korábbi hozzászólások lettek bemásolva ? XD

Még a kérdező is válaszolt rájuk.

2022. márc. 6. 17:57
 239/239 anonim ***** válasza:
51%
Hát én igencsak a 20-as éveim elején járok, de a 30 még innen nézve is nagyon fiatal.
2022. máj. 24. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!