Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?
Kérdező, ezt nagyon benézted, mivel a 79-es válasz nem az enyém volt.
Egyébként pedig feldolgoztam egyedül anyukám halálát.
Hát igen, a te szinted szerint a legjobb védekezés a támadás, ahogy látszik is a 78-as válaszokban.
Már a legelső kommentek él leírtam, hogy hiába, hogy a Wikipédia szerint már középkorú vagyok, de az nem jelent semmit. Pl. a kg-s is csak egy szám. De így látatlanban nem lehet megmondani, hogy most az illető mennyire izmos, vagy csak zsír van rajta.
Pszichológus inkább neked kell, mert még vagy keseredve, és MIVEL TE BETEG VAGY EZÉRT BE AKAROD ITT ERŐSZAKKAL IS BIZONYÍTANI HOGY MINDEN 30 fölötzi, de még nem 40 vagy 50 éves már bajban.
Leírtam, csak annak fáj itt&ott valamilye ebben a korban, aki nem figyel oda magára és nem mozog. Több kollégám is 30-40 közötti, egyiknek se fáj itt-ott semmilyen. Miért olyan nehéz elfogadnia, hogy túllőttél a fantáziálgatásban?
Az, hogy a sportolók 30-40 között abbahagyják oké, mert itt teljesítményre megy minden, de attól még makk egészségesek, nem fáj semmijük.
"Miért halnak meg dupla annyian COVID-ban?"
Talán, mert hazánkban élő emberek nagyrészénél nem divat foglalkozni saját testi és lelki egészségével, aminek meg is lesz a böjtje. Mint írtam is, ki mint vet, úgy arat.
"Miért nem keletkeznek új izomrostok?"
Ezt hol olvastad?
"Miért érzékenyek a frontokra?"
Ez megint honnan jött? 😒🤔
"minden kérdésem alatt írkálod "
Bocsika, név nélküli kérdésről honnan kéne tudnom, hogy ugyanaz a beteg, pszichés ember írja ki? 🤦😒🤔
Jav.
legelső kommentemnél
30 fölötti
50 éves már baja van
Kérdező, te mindenre találsz valami magyarázkodást, kifogást, de még véletlenül se mernéd elismerni, hogy tévedtél és túllőttél a célon.
Nemcsak a genetikán múlik a külső, hanem az életvitelen is, pl. táplálkozás, mozgás, lelki harmónia.
Félsz a krónikus betegségektől és ezzel nyugtatod magad.
Az életmód valamelyest segít, de csak valamelyest és nem mindenható .
Illetve a szervezet továbbra is öregszik életmódtól FÜGGETLENÜL. Csak egyesek nem fogadják el és vergődnek.
"Nem szabad félnem.
A félelem az elme gyilkosa.
A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet.
Szembenézek félelmemmel.
Hagyom, hogy áthaladjon rajtam, fölöttem.
És amikor mögöttem van, utánafordítom belső tekintetemet, követem útját.
Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam."
(Bene Gesserit - Félelem elleni litánia, Dűne)
"Illetve a szervezet továbbra is öregszik életmódtól FÜGGETLENÜL"
Igen, ez igaz, hogy a szervezet öregszik, csupán nem mindegy, hogy pl. 70 éves korodig hogyan élsz, orvostól orvosig állandóan betegeskedve, vagy pl. szinte soha nincs bajod, nem jársz orvoshoz se, mert nincs rá szükséged. Nagyon nem mindegy, hogy milyen életet élsz.
A pszichés negatív gondolkodás pedig még jobban rombolja az ember immunrendszerét és egészségét.
A halált senki se kerülheti el.
Még mindig csak egy tényező az életmód, ráadásul kevésbé jelentős tényező.
Nem tudom, hogy jön ide az immunrendszer.
"ráadásul kevésbé jelentős tényező."
Alá tudod ezt hivatalos forrással támasztani?
A genetika és a környezeti tényezők, de főleg az első elintéz mindent.
Keresek forrást, ha te is keresel arra, hogy az emberi szervezet nem öregszik már 26-27 éves kortól kezdődően (mindenkié, saját magához képest). Meg arra, hogy a későn kezdett sporttal tényleg lehet fejlődni, nemcsak tüzet oltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!