Az emberek egy része miért nem fogadja el, hogy 30 évesen már nem fiatal?
Köszönöm válaszod (8-as vagyok).
Csak szerettem volna tudni, miért kérdezted. Mert nagyon érződik, hogy kivagy. Sajnálom.
De ha irigykedsz azokra, akik nálad idősebben boldogan (vagy fiatalosabban) élnek, attól neked nem lesz jobb. Próbálj nyitni, új kapcsolatot keresni. Ha nem vagy egészséges, akkor tegyél érte, ahogy csak tudsz. Kérd ki orvos tanácsát ill. nem tudom, pontosan mi van veled.
Kívánom, hogy ne kelljen a kor múlása miatt feszülnöd, tudj boldog lenni attól függetlenül, hogy másokkal mi van. Pl. hogy ők fiatalnak érzik-e magukat. Hidd el, nem lesz jobb, ha valaki a kérdésed kapcsán azt mondja: hű de öreg vagyok, sírjunk együtt.
Nem irigykedem senkire.
Ki kellene mondania az embereknek, hogy 30 felett nem fiatalok és nem olyan a szervezetük működése. Pont.
14
Az alkalmankénti ivással semmi baj, a többi pipa nálam.
Ettől még 29 évesen nem vagyok fiatal.
Iszonyúan megkeseredett, negatív, nagyon is irigy ember lehetsz.
Miért akarod, hogy mások is olyan pocsékul legyenek, mint te?
A depózás egy állapot, de ha valaki kimondottan másokat akar letörni, az nagyon gáz...
Tanulhatnál az olyanoktól, mint amilyen a 12-es válaszoló.
De még a jótanácsokat sem fogadod el. Hát akkor savanyodjál meg otthon, keress hozzád hasonló mérgező embereket. Szia!
Nem a szalag mellett állnak, hanem a gép mellett dolgoznak és tanulnak 16 órában.
Amúgy senki se mondta, hogy megöregedtél, de KÖZÉPKORÚ VAGY és a tested hanyatlik, még lassan, de hanyatlik. Ez a tény. Pont.
Ő egy keserű autista csaj, aki mindenkit le akar magával húzni, nyavajog az egészsége miatt, de tábla csokikat tol be naponta.
Nem érdemes szóra méltatni. Tipikus magyar, ő szarul érzi magát, akkor más se merje jól érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!