Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen reakciókból látni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen reakciókból látni, ha jó egy nőnek?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy figyeli a csaj reakcióit, de miből érzitek ha jó amit csináltok? Nyilván, tudom, hogy mondani is tudja, de amúgy minden nő másképp reagál. Milyen ilyen jelek vannak, hogy viselkedik egy nő ha igazán élvezi? (Voltam már nővel, de ott ő volt a tapasztaltabb, és mondta mit hogy szeret, de most van az első barátnőm, és jó akarok lenni.:)) köszi! 20F

2024. jún. 12. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
63%
Ezt azért le lehet szűrni
2024. jún. 12. 11:48
 2/2 anonim ***** válasza:
63%

Kapkodja a levegőt, halkan nyögte, forró a nyaka. Remeg. Nálam orgazmusnál van egy olyan hogy picit feljebb emelem a csípős, de párom is csinálja. Aztán remegek, ha elmentem.

24/N

2024. jún. 12. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!