UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint. Mit gondólsz erről?
Az 5.51 mp-ig néztem mindenféle előítélet nélkül ami nem változtat azon, hogy fizikus végzettségem van, és tisztában vagyok vele, hogy az északi pólus vándorol, tehát irreleváns, hogy most mennyire van betájolva ahhoz képest. Hozzáteszem ezt a tényt még a wikipédia is ismeri:
te tudod miben és mit hiszel,viszont egyszer azért érdemes végig nézni a filmet.
Az hogy mennyi ember mennyi idő alatt csinálta szerintem viszonylag lényegtelen...odaállítanék én egy két vitézt réz szerszámokkal a hegy mellé aztán megnézném hogy megy neki a piramis kocka kitermelés:D
Nevetséges az egész piramis teória...lehet te fizikus végzettségű vagy, ám azért a gyakorlat mást mutat ha beszélnél mondjuk egy sírkövessel,vagy aki pl. gránitot munkál meg vagy nagy köveket csiszol ő szerintem talán meg tudna győzni,mert nekem nem sikerül.
Lehet hogy vándorol a pólus,de azért talán a 4 égtáj felé való tájolás csaknem véletlen?
Én nem is fogok senkit győzködni,mert úgysem lehet...de jól van ez így nem láthatja mindenki ugyanúgy a világot :D
Az hogy ezt egy űrhajós jelentette ki, az adja ennek a hitelét !
Hisz egy bennfentes, aki a Holdon is járt belelát a NASA belső dolgaiba. Tud az ufókról, látja őket az űrben, az információkat olvassa róluk, már maga ez igazolja az itt lévő idegeneket.
Űrhajósnak nagyon komoly embernek kell lennie. Éles elmélyű, képzett komoly embert tesznek csak meg, akinek semmiképpen sem lehet skizofréniája, ezt alaposan kivizsgálja a hadsereg. Azaz igaz amit mondott, tehát az idegenek itt vannak és segítenek nekünk.
Ide csak ostoba, trollkodni járó tizenévesek járnak, ők nem valódi szkeptikusok. Ha ige, akkor csak őket sajnálom.
Igen, előbb hiszek egy űrhajósnak, mint fotelmegmondó noname embereknek.
Imádom, hogy ti mindenkitől okosabbnak és hitelesebbnek hiszitek magatokat.
Igen, aki idősebb lesz, az már csakis sík hülye lehet, mindössze azért, mert olyan információt osztott meg, ami nem egyezik a te nézeteiddel. Igen, ironizáltam.
Igen, Mitchell csak 5 perc hírnévre vágyott. Nem valamiféle SETI, NASA támogatással, nem környezetkímélő kampánnyal, nem valami állatvédelemmel stb. akarta magára vonni a figyelmet, amit mindenki támogatna, ujjongana. Nem, ő az ufó témával akart sztár lenni, mert neki űrhajós lévén erre van szüksége jujj!
És pénze sincs, biztos erre vágyott. Egy 5 perces interjúért biztos kapott pár csrillió dollárt! Végül is tudjuk, hogy az űrhajósok mélyszegénységben élnek...
Ja, és persze "kézzelfogható bizonyítékok" terén az ufós oldaltól várjunk el MINDENT, de még akkor se higyjük el az egészet, ha a fejünkre pottyan a csészealj, de a szkeptikus oldaltól ne várjunk el semmilyen cáfoló bizonyítékot. Náluk elég egy alátámasztatlan beböfögés és kész!
Vicc, ami itt megy.
Az 56%osnak pedig, aki ÉRVELNI is tudott és itt kardoskodott a xrixrakxi hülyeségeik kiagyalóival, na annak meg respect.
George Adamski
Zoltán plazmafizikus újra lecsap.
További kérdései (ezeken is jót lehet röhögni)
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__6328..
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__6329..
Előző, neked úgy tűnik, hogy akárhányszor írom, és írják le, nem tudod megérteni: honnan veszed azt, hogy a maják azt jósolták, hogy invázió lesz? Mert vannak olyan emberek, akik tévedésből vagy pedig esetleg szándékosan hamis információkat terjesztettek 2012-vel kapcsolatban? Kétségtelen, hogy nehéz a téma, de úgy látom, hogy hiába írtam már le, hiába hívtam fel nyomatékosan a figyelmedet a félrevezetésre, sehogyan sem tudod elválasztani a manipulált, hamis információkat az igazságtól! Arról, hogy te ezeket akkor elhitted, meg esetleg mások is, arról nem én tehetek! Máshogy fogalmazva: a maják egyáltalán nem emlegettek inváziót meg totális pusztulást, hanem korszakváltást!
A másik meg az, hogy könyörögve kérlek, hagyd már végre abba ezeknek a szintén kitalált lényeknek az állandó hajtogatását! Akik ilyen lényeket emlegettek, hogy "krixkraxiak" meg a többi, azok már évek óta nincsenek itt ezen az oldalon! Lehet, hogy még a lények nevét sem jegyezted meg rendesen, mert le merném fogadni, hogy ezek az illetők annak idején nem így hívták őket! Így hát pont te vagy az, aki "életben tartja" ezeket a nem létező lényeket, mert állandóan ezeket emlegeted, és ezzel akaratodon kívül is lejáratod ezt a témát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!