SpilerHUN kérdése:
A Föld belemegy a nullsíkba NASA szerint?
Figyelt kérdés
Ezt a cikket találtam:
De van régebbi is, gondolom nem jött össze a reptiliáknak 2012be ezért most megint próbálkoznak!
Ez igaz lehet v csak kamu?
#világvége #nullsik
2015. aug. 15. 18:20
1/20 anonim válasza:
Igen, igaz. Menj a Teszkóba és vásárolj be lölcshúskonzervből
2/20 anonim válasza:
Valami tudományos meghatározást, akármi megbízható forrást, légy szíves erről a "galaktikus null síkról" linkeljél már be, mert nagyon tudatlan vagyok.
3/20 anonim válasza:
Szemléltetés:
- legyen a Föld egy üveggolyó, (háromdimenziós, test);
- legyen a nullsík egy papírlap, (kétdimenziós, sík);
aztán menjen bele az üveggolyó a papírlapba.
4/20 anonim válasza:
Igazából az alfa generáció a nagy kérdés. Állítólag már elindult.
5/20 Koplárovics Béci válasza:
"A NASA bejelentette" ... "az eredeti fordítás orosz nyelvről szlovákra volt lefordítva"
Tehát az _amerikai_ NASA oroszul(!!!) bejelntette, hogy...
Seems legit...
7/20 anonim válasza:
Megjósoltam nektek emberek, én megmondtam hogy már repedezik a nullsík!
Mi a fenéért nem hisz nekem senki, akik meg össze vissza beszélnek minden azoknak meg hisznek...
8/20 anonim válasza:
Erre csak annyit tudok mondani, hogy már megint? Vagy lehet, hogy ez már a 0,1-edik sík lesz?
9/20 anonim válasza:
Amennyiben _Velociraptor_-nak igaza van, akkor a Föld nem belemegy a nullsíkba, hanem beleesik annak valamelyik repedésébe!
10/20 anonim válasza:
Már bocs... De ez k***a nagy hülyeség !!!
Ezt is túl fogjuk élni, mint a többi kitalált "apokalipszist" !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!