A Föld belemegy a nullsíkba NASA szerint?
Ezt a cikket találtam:
De van régebbi is, gondolom nem jött össze a reptiliáknak 2012be ezért most megint próbálkoznak!
Ez igaz lehet v csak kamu?
Én már régóta ott lakom, pöpec egy hely. Van kaja, pia + lányok. Kell ennél több?
Kaja: 0$/0ft
pia: 0$/0ft
Lányok: 0$/0ft
⭐
Igen, 2015.december.21-én bemegyünk a null síkba, egészen pontosan hajnal 1 óra 12 perc 38 mp-kor (magyarországi időpont), majd ugyanezzel a lendülettel kb 50 milliszekundum múlva el is hagyjuk azt.
A null sík ideje alatt néhol megszűnhet az áramellátás.
3-as dubitus!
Az a probléma, hogy materialista (anyagelvű) módon tudsz/tudtok gondolkodni!
Hú ba...ameg.....ez aztán komoly.....
Most aztán gyorsan kell netezni,hogy ha nem lesz áram,ne legyen hiányom...Ja,és megyek löncshúskonzervért....májkrémet is vegyek szerintetek??
Üdv!
Egyikőtöknek sem tűnt fel, hogy a fönti és a lenti linkekben lévő írásokba annyi a különbség, hogy a 2012 át lett írva 2015-re? És kérdező: nem, a NASA nem mondott ilyet, még csak nincs is olyan hogy "nullsík" ez valami interneten terjedő emberi hülyeség! Igaz < Kamu. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!