Muért tagad a NASa?
Miert nem mondják el az igazat?Pedig mindenki tudja,és mindig minden kiszivárog...
Én nem értem de kiváncsi vagyok rá.Szerintetek miér?
Nos, ha az idegen civilizációk létezésére gondolsz, akkor ha elismernék, az nyilvánvaló azonnali káros következményekkel járna:
- ha nem lenne egy aktuális esemény (egy "coming out"), amihez képest tudnák viszonyítani az idegenek létének megállapítását, akkor azzal elismernék, hogy eddig az egész kormányzat stb hazudott. Ez kizárt, ha valaki hazudik, az hazudjon következetesen, a beismerés politikai öngyilkosság lenne!
- ha kézzel fogható bizonyítékokat szolgáltatnának az embereknek egy olyan idegen faj létezésére és látogatására, ami nem fedte fel magát közvetlenül, önszántából, akkor azonnal egy rettegési hullámot indítanának el vele, mivel ez egyfajta kémkedésként és agresszív megnyilvánulásként is értelmezhető lenne az idegenek részéről, hozzátenném, jogosan. Nyilvánvalóan fejlettebbek, ha ők jöttek hozzánk. Mi még a szomszédos holdra is csak nyögve nyelve tudunk eljutni. Ez fenyegetés.
- ha kiderülne, hogy nem az ember a teremtés csúcsa, akkor számos világvallás összeomlana. Nincs rosszabb annál, ha egyszerre egy csomó reményt vesztett, bizonytalan ember jelenik meg a "piacon", akik hirtelen nem tudják hol a helyük az életben. Ez káoszhoz vezetne, ami nem jó.
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de addig amíg az idegenek is csak sunyiban nyomatják a kapcsolatfelvételt, addig nem lenne célszerű ha bejelentenék a létezésüket a fentiek miatt. Akármilyen csúnya dolog is a hazugság.
Remélem kielégítő és logikus volt a válasz.
Értelmes kérdésre, értelmes válasz:
Helyesen nAza(reth - reth) (Nazareth = hajtás,bimbó)
Ahol reth jelentheti a király szót vagy utalhat a return kifejezésre (visszatérés).
Tehát itt egy rothadó termésről van szó.
"Amelyik fa nem terem jó gyümölcsöt, azt kivágják, és tűzre veti". Ugye a konkolyos példát is megemlíthetném.
A Naza szó pedig a neten a kokett szót jelenti, ami kihívóan kellető nő.
Szóval a babiloni paráznáról van szó.
"a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott + meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."
Remélem hihető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!