Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tagad a kormány ha...

Miért tagad a kormány ha közben tárgyalnak róla? Vagy meg akarják várni az önkormányzati választásokat?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 10. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem. Úgyis tudja már mindenki.
2014. szept. 10. 23:53
 2/8 MolotovPunk ***** válasza:
54%

Ki az a hülye,aki ezek után még hisz nekik?

Birkamenet...

2014. szept. 11. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Mert ez nem választási téma. Majd tavasszal bevezetik, amikor már nyertek.

Más párt is így csinálná, hogy a népszerűtlen intézkedéseket, a választás előtt hanyagolja.

Ilyenkor még ingyen orosz gázt is igérnének, ha mernének! :D

2014. szept. 11. 04:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Hányszor kell még cáfolnia a kormánynak, hogy a ballib sajtó leszakadjon a témáról?

Friss, ma reggeli cáfolat:

[link]

2014. szept. 11. 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Ismerjük már a kormány politikáját.

Ha valamire azt mondja nem lesz, az biztosan lesz!

Ez már nagyon sokszor eljátszotta, hát csoda ha nem hiszünk neki? Bizonyítsa be, de a cáfolat nem ér semmit.

2014. szept. 11. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:

ma 08:05

Most szerinted választások előtt ilyet ki lenne aki felvállalna? Most őszintén...

A fidesztől bőven kitelik, hogy ami ellen korábban tiltakoztak vagy tagadtak, végül mégis előkerült. Persze akkor jönnek a fideszes szavazók akik megmagyarázzák, hogy azóta sokmindent változott és igen ez kell nekünk. A másik pl ami a dohánymutyi után volt, hogy hát ezt az egészségünkért csinálták... Hát persze. Marha aki ezt komolyan is gondolja.

Tehát nem kell őket bemutatni. Emlékszek 4 éve mikor a rengeteg fideszes itt mondta, hogy önkormányzati választások után semmi fekete leves nem jön... ÉS láss csodát, mégse volt igazuk.

2014. szept. 11. 22:07
 7/8 A kérdező kommentje:

ma 08:05

De ez xDD

"Friss, ma reggeli cáfolat: "

JA mert nem fordult elő hőn szeretett kormányunknál, hogy hazudik valamiben.

A kedvenc történetem mikor 1 dologról az államtitkárság és minisztérium két egymásnak teljes mértékben ellentmondó nyilatkozatot adtak ki. Aztán mikor az újságíró kérdezte erről a kormányszóvivőt, hogy ez mégis hogy lehet, arra a szokásos válasz: elmúlt 8 év. És sajnos ez igaz történet. De a másik kedvencem, hogy mikor egy kényes dologról kérdeznek amiben gyanús, hogy hazudtak akkor jön a "nem értem a kérdést..." majd "továbbra se értem a kérdést, de a sajtótájékoztatónak vége"... És elment. Nem véletlen akarják bevezetni a központi ilyen nyilatkozós helyett. Hogy minden állami intézmény/cég helyett az nyilatkozik. Hogy ne fordulhasson elő ellenkező nyilatkozat.

Tehát nem áll messze tőlük a hazudozást. majd nézzük meg mit csinálnak fél év múlva.

De ne feledd amit orbán mondott. "Ne arra figyeljenek amit mondok, hanem amit teszek. " Mert nyilván amit mond az hazugság.

2014. szept. 11. 22:27
 8/8 MolotovPunk ***** válasza:
Mikor ellenzékben voltak 2010 előtt,akkor is sokat hazudtak és állandóan kivonulgattak a parlamentből,de most meg pláne hazudnak,hogy náluk van a gyeplő és kormányon vannak...
2014. szept. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!