A kormány az önkormányzati választások előtt vajon mivel fog még előállni amivel szavazókat tudnak szerezni? Újabb rezsicsökkentés, netán valami nagy ígérgetés? A negatív lépéseket mennyivel utána fogják megtenni?
Pár átadó, város fejlesztési bejelentések.
Ezt így csinálják bárhol a világon. Nincs ezzel gond, legalább vannak átadók és tervek.
Nem sok mindennel. Úgy látja, elegendő, hogy az ellenzék önmaga torkát vágja át.
Újabb rezsicsökkentés elhangozhat, de nem következik be. Én érdeminek csak azt tudom tekinteni, ami a bukszámban marad. Azt nem, ha "A" címen benne hagyják, "B" címen meg többet vesznek ki.
A negatív lépéseket illetően célszerű a mai üresfejű potentátokat hallgatni ők megmondták. Orbán is utalt rá. Nagyjából a választások után, amint megteremtik rá a lehetőséget. Az előkészítés gőzerővel folyik. Nem minden lépést lehet azonnal a bőrünkön érezni, jó néhánynak, így a külpolitikainak, külkereskedelminek csak jóval később isszuk a levét. Viszont annál bővebben.
Van itt valaki, aki tudna például egy hasznosat említeni Szíjártó szerteágazó és drága utazásaiból? Úgy értem, nem a kormányzó erőknek, hanem a társadalomnak származott haszna.
Én azt gondolom, hogy a kérdés nem jó. Az emberek nem a kormány intézkedései szerint fognak szavazni az önkormányzati választáson, hanem az adott helyi városvezetések.
Például Pécsett eszméletlen idegesítő, hogy a Fidesz ingatlanadót szed, nem létesülnek új munkahelyek, miközben a 7000 embert foglalkoztató Elcoteq eltűnt a városból, tűnnek el az épületek a városból, mert az üresen állókat még a belvárosban is elbontják emiatt, és hogy még mindig nem álltak neki a 25 emeletes elbontásának, pedig már 50-szer elkezdték, ezt bejelentették, közölték, megmutatták...
Szóval azt mondom, a helyi dolgokat kell figyelni, mert a helyi városvezetésről szavazunk, itt nem számít, hogy hány milliót kapnak vissza a devizahitelesek, vagy hány tízezerrel emelik szeptembertől újra a tanárok bérét.
Ne sírj, a baloldal bukásának nem az az oka, hogy a Fidesz gonosz, hanem az, hogy a baloldali vezetők impotensek, és csak a gyűlöletkampányra képesek, ezzel pedig az értelmes baloldali gondolkodású emberek inkább szavazni se mennek el, mert NINCS kire!
Azt a sok energiát, amit a kormány szidásába fektettek, azt inkább spóroljátok meg a baloldal megreformálásáért folytatott küzdelemre és tüntetésre! Hadd lássák a mostani baloldali vezetők, hogy lejárt az idejük, és itt az ideje átadni a helyüket az arra méltó, fiatal, friss baloldali politikusoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!