Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom karján vágás nyomokat és frissebb hegeket láttam, de tagad. Mit tehetek?
3 éve vagyunk együtt. Nagyon jó a kapcsolatunk, a kommunikáció is gördülékeny, nincs gond vele. Nagyon aranyos, intelligens, kedves, hatalmas szívű, tiszta lelkű lányról van szó. Olykor vannak 'gyengébb napjai'.
Azt tudom, hogy korábban voltak problémái a gyógyszerekkel, illetve a vagdosással, de amióta együtt vagyunk, nem volt erre példa.
Próbáltam finomabban is érdeklődni, de erről nem hajlandó beszélni.
Mit tudok tenni?
Ffi
Csak egy lelkileg gyenge kislány. Azért csinálja, hogy észrevedd és loholj utána, meghalni nem mer, csak feltűnési viszketegség.
Menekülj, mert csak rosszabb lesz
szerintem próbálj vele beszélgetni,hogy mi bántja....de ha csak egyből rákérdezel hogy te te mi az ott,akkor nem fog semmit mondani.
szerintem emiatt ne hagyd ott 3 év után ha tényleg szereted őt.próbálj segíteni neki.
benne voltam ebbe a vagdósos dologba és én abba tudtam hagyni a szerelmemért.
szerintem ne mondj le róla emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!