2012.12.21 a 'nullsíkba lépés' a NASA szerint. Igaz?
2012. nov. 11. 18:14
1/21 anonim válasza:
A NASA ilyet rohadtul nem mondott.
Ilyet viszpont igen: [link]
2/21 A kérdező kommentje:
hát mindenesetre az általam belinkelt cikk elég érdekesre sikeredett. eddig mindig átsiklottam a világvége téma fölött, de az vhogy megfogott most :D
2012. nov. 11. 18:25
4/21 anonim válasza:
A NASA szerint... LOL... Elég nagy... hogyismondjam... aki ezt elhiszi :D
5/21 anonim válasza:
mEGMONDTÁK A maják is, jönnek a Reptoidok.
6/21 anonim válasza:
Kérdező!
Pont tegnap volt ez a kérdés. Részletesen ki lett elemezve.
MI A FENÉT AKARSZ MÉG?
Ja: hogy vissza se olvastál egy napot se, mielőtt feltetted? Ha ennyire felületes vagy, mit akarsz?
Ki se írta neked? Mert ki szokta írni a hasonló kérdéseket.
7/21 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ha valamire kíváncsi vagy, amit a NASA mond, közöl, publikál... Akkor azt légyszíves a NASA oldalán keresd (bár ugye akkor rögtön választ is kaptál volna...), ne máshol, onnan linkeld, ne máshonnan.
8/21 anonim válasza:
Most akkor vegyünk karácsonyi ajándékot vagy sem?
9/21 A kérdező kommentje:
Emberek! titeket elkapott a világvége láz, vagy csak ennyire undokok vagytok alapjáraton? feltettem egy kérdést kulturált módon, amire hasonló választ vártam volna. tisztelet a kivételnek, aki így tett.
2012. nov. 12. 20:58
10/21 anonim válasza:
Kérdező:
talán előbb keresni kelletett volna, aztán feltenni a kérdést.
De ez is, egy világvégés baromság lesz.
Hozzá kell tenni, hogy egy ideig keringett a neten az a baromság, hogy 3 űrhajó tart a Föld felé - [link] - most látom, erről leszálltak, de helyette kitaláltak egy újabb baromságot és véletlenül ugyanarra az időpontra! Minő nagy meglepetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!