2012.12.21 a 'nullsíkba lépés' a NASA szerint. Igaz?
Kérdező!
Kultúrált az lett volna, ha a NASA-ra hivatkoznak, akkor a NASA honlapján nézed meg. Ha már be szoktál dőlni az ilyeneknek... mert az sem kötelező ám!
Teljesen jogosak a kritikák!
A kritikát alapvetően azért kapod, mert képtelen voltál azokba a kérdésekbe beleolvasni, amit a GYK a kérdés feltételekor kilistázott neked. És képtelen voltál egybe is belenézni, annak ellenére, hogy felhívta rá a figyelmedet, hogy a felsorolt kérdések nagy valószínűséggel ugyanezen kérdésre adott válaszokat rejtenek.
A kritikát másodsorban azért kapod mert a felmerült hivatkozások mindegyike tele van ellentmondással, tudománytalan, és különben is úgy baromság alapjában véve ahogy van. És ezt -szvsz- egy alapműveltséggel rendelkező átlagos felnőttnek illene felismernie. De mindegy, ezen túl vagyunk, most még nem késő mazsolázni a korábbi válaszokon:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=NASA+null+s%..
Alapvetően mindben ott a véleményünk, és hidd el, a kb. 1 hete tartó hülyeségáradatban biztosan nem változott meg!
1) Azt írja, hogy mindenki vonuljon ki a természetbe, emellett halmozzanak fel otthon vízkészletet, tűzifát, és gyertyát a világítá shoz
1/a - Minek vízkészlet? Azt nem írja, hogy nem lesz víz a csapban.
1/b - Minek otthon felhalmozni ezeket, ha úgyis kimész a természetbe 1/c - Ha nem lesz semmilyen fény, akkor a gyertya sem fog világítani
2) Ha tanultál geometriát, akkor tudod hogy a síknak nincs vastagsága, azaz ha a Föld áthalad rajta, akkor mindig a földfelszín csak egy adott körvonalával érintkezik, tehát minden ponton egy pillanat alatt áthalad, tehát ha ez valóban fényhiányt okozna, akkor az csak egy pillanatig tartana.
3) ,,Ne hidjenek annak amit látnak, hallanak" - Ha nem lesz se fény, se hang akkor nem fogunk se látni, se hallani semmit. Valamint ebben a mondatban van egy hatalmas helyesírási hiba!
4) Ha nem lesz napfény akkor mindannyian halálra fagyunk
5) ,,Tegyenek az ablakokra sötétítőt" - Minek, ha sötét van?
6) ,,Az elektromosság semmilyen testben nem fog működni" - nem akarlak elkeseríteni, de az idegrendszerünk is elektromossággal működik, tehát amint elmegy az áram, mi kidőlünk.
Fapuma
"feltettem egy kérdést kulturált módon, amire hasonló választ vártam volna. "
Finoman és érthetően közöltük az elmeállapotdról alkotott véleményünket. Mi ezzel a baj?
utolsó: én hagy ne alkossak véleményt a te elmeállapotodról, merthát minek is, te 1 kérdés alapján konkrét személyiségtérképet alkotsz a másikról. őszinte gratulációm, legközelebb küldj nekem energiát az ezo tv-n keresztül kérlek.
többiek! megjegyezném, hogy egy kérdést sem ajánlott fel..lehet a nullsík miatt, vagy nemtudom..de nem ajánlott fel hasonló kérdést. személy szerint engem is zavar, amikor valaki századjára kérdezi, hogy milyen könyvből tanuljon egy xy érettségire, így nyilván nem tenném ugyanezt. a kulturáltság kritikája pedig nem vonatkozott mindenkire.
"...megjegyezném, hogy egy kérdést sem ajánlott fel..lehet a nullsík miatt, vagy nemtudom..de nem ajánlott fel hasonló kérdést..."
Szerintem meg csak szimplán figyelmetlen voltál. Megmutatom! Én is "kiírni szándékoztam" a te kérdésedet szóról-szóra. És lám, jött a rengeteg hasonló kérdésre figyelmeztető szöveg. A piros sort ajánlom a figyelmedbe, felette az 5 gyakorlatilag azonos tartalmú kérdés linkjével ...
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!