UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint. Mit gondólsz erről?
Na meg ugye ahogy fentebb irtam a Boszniai piramis 12000 eves. Ki epitette mikor abban az idoben a kunyhok voltak a modern epuletek. ???
Es azokaz a kockakat mivel csiszoltak?? Meteres csiszolopapiral??:D
Pont erről beszélek én is ,amiről az utolsó..
Amúgy elméletileg 20évig építették...gondolj bele ,mennyi ideig kell egy olyan követ csiszolni és valóban mivel....
De ez csak a jéghegy csúcsa ..a belső kamra a legkeményebb gránitból van és akkora súlya van hogy a mai darukkal sem tudnák beemelni,akkor pl. a belső járatok tökéletes szögben futása stb stb
Én elfogadom a véleményed,de azért azt néha tudni kell egy kicsit elvonatkoztatni attól amit a suliban tanítottak,nyitottabbnak kell lenni ,nem biztos,hogy minden úgy van ahogy azt mondják...sőt iszonyatosan kapjuk jobbról balról az agymosást!
Ezzel csak az a probléma, hogy a linked annyit ír, a szakmából senki nem fogadta el a boszniai piramisokat, aztán
"különböző országok – mint Olaszország, Oroszország és Egyiptom – szakembereinek egybehangzó véleménye alátámasztotta a boszniai piramisok létezését, és a támadások ezzel mondhatni teljesen megszűntek – említi Osmanagic" Persze egyetlen embert sem sikerült megnevezni aki igazolná ezt a dolgot mindössze minden országban vannak ilyenek, azt meg se melítem, hogy forrás hasonlók sincsenek, vagy végig egyetlen név se aki igazolná ezt a dolgot a felfedezőn kívül.
Míg az általam linkelt oldalon minden állításra ott az eredeti nyelvű cikk ami leírja az adott úriember állítását és a felhasznált adatokat is. AZ urbanlegends-es linknél a legalsó sor tartalmazza a kétrészes interjút ami össze van foglalva a cikkben, és az interjúban bárhol egy tudományos laborra vagy tudósra van hivatkozás ott van mögötte zárójelben a link ahol megnézhető ez tényleg így van-e. Ez a különbség valami kitalált baromság és egy rendes háttérkutatással megírt cikk között.
Jah....
Szoval ha neked valaki irna egy cikket nevel mindenel arrol hogy a reptoidok itt elnek kozottunk akkor elhined?:D
Az altalam linkelt cikben levan irva hogy igaz az hogy nem szakemverek dolgoztak ott stb stb...
Es kb ez a kivalto oka is annak hogy minden szakember frocskolt ossze vissza....
Látom hosszú volt amit írtam kiemelem a lényeget:
Egyetlen név sincs akire hivatkozik, hogy miért fogadták el a piramisait, miután mindenki cáfolta.
Az én linkjeimen minden tudós/labor feljegyzése, adatai megtalálhatók akik megcáfolták a piramisokat.
Tehát van egy cikk ami csak a feltaláló nevével dobálózik és van egy amiben vagy 20 tudós szerepel és a munkássága hogyan, milyen adatok alapján cáfolják annak az egynek az állítását, szóval menj és imádkozz az energiapiramisodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!