UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint. Mit gondólsz erről?
"A nyilatkozó minősége szabja meg a cikk komolyságát"
A 168 órában aztán rohadt komoly cikkeket írogatnak...
"UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint."
Hihetetlen, hogy a NASA képes egy őrültet küldeni az űrben. :D
Ez tényleg így volt minden valószínűség szerint, úgy is lehet mondani, hogy ez gyakorlatilag a harmadik világháború kitörését is jelenthette volna akár, ha nem avatkoznak közbe. Ez pedig még siralmasabb bizonyítvány lett volna az emberiségre nézve.
Akkoriban személyesen is találkoztak kormánytagokkal különféle fajok képviselői talán többször is, csak éppen ezeket a dolgokat nem verték soha sem nagydobra az amerikaiak. Meg is próbáltak velük alkut kötni az idegenek, de ebbe nem mentek bele, mert az érdekeikkel, a hatalmukkal élesen szembe ment volna. Persze, más szándékú idegenekkel már megállapodtak, de az más téma.
Érdekes egyébként, hogy olyanok tagadják itt ezt teljesen magabiztosan, akik mintha maguk lennének bennfentesek ebben a témában. Elszomorító, hogy eddig egy olyan válasz sem érkezett, amely ennek a dolognak legalább esélyt adna De az igazság szempontjából ez semmit nem jelent. Itt az számít, hogy ki miben hisz. Mondhatná nekik akár maga az Isten is, hogy földönkívüliek avatkoztak be, akkor sem fogják elhinni.
Például, aki nem hisz az ide látogató földönkívüliekben, és egy olyan kérdést ír ki valaki, amelynél a hitének megfelel a NASA és általában a tudósok véleménye, akkor persze ezerrel védik is idézik őket halomra, akárki meg akárhány éves ember nyilatkozta. Az utóbbit azért írtam le, mert már előre tudtam, hogy bele fognak kötni az életkorába is. De tudom, mit sem könnyebb enni, mert az ide író tagadók mindig mindent jobban tudnak mindenkinél, - legalábbis azt hiszik magukról.
De bezzeg, amikor valaki kiszivárogtat valamit, ami a hitükkel szembemegy, akkor meg rögtön jön a kötekedés, lehet az akár egy volt űrhajós, egy NASA-tudós, vagy pedig akárki. Ahogyan említettem, belekötnek abba, hogy hány éves, meg abba, hogy már régen dolgozott ott, és persze azzal is jönnek, hogy biztosan csak a hírverés miatt csinálja. Aztán, egyesek még a hírt magyarul megíró internetes oldal hitelességét is kétségbe vonják. Ezzel az erővel minden ilyen oldal hitelességét kétségbe lehetne vonni.
És mindig ugyanezt játsszák el a tagadók, megfigyeltem, mert ők úgy írnak ide, mintha ők lennének a nagy bennfentesek, akik még egy volt űrhajósnál is többet tudnak.
Hát én megmondom: inkább hiszek egy volt űrhajósnak, mint az ide írogató okoskodóknak, megmondóembereknek!
Bezzeg, ahogyan fentebb írtam, ha tagadná ezeket a dolgokat, akkor persze fel sem merülne mindez, hogy öreg, meg hogy mikor volt a NASA-nál, meg persze az sem, hogy csak a hírverés kell neki. Más szóval fogalmazva: akkor bezzeg kétség sem férne a hitelességéhez.
Én azt tudom mondani, hogy egy ilyen ember nem mond csak úgy ilyen dolgokat a nyilvánosság előtt. Ilyen idősen már hasznuk sem lenne belőle, arról nem is beszélve, hogy ez a téma sajnos kellően le van járatva ahhoz, hogy bárki csak úgy kijelentsen akármit, és a levegőbe beszéljen.
Ráadásul már elég sokan mondtak hasonló kategóriájú személyek ilyen témában elég sok mindent.
23:06, semmi gond nincs, bizonyítson akkor! Tudod, normális körökben ez úgy működik, hogy az illető állít valamit, akkor alá is tudja támasztani, nem pedig a másik ötszázmilliárd embertől várja el nagy garral hogy bizonyítsák az ellenkezőjét.
Bizonyítsd be hogy nem tartozol nekem egymilliárd forinttal...
Még szerencse hogy a lumbulábiak és a májashurkoidok pont jókor voltak jó helyen és gyorsan leállították az atomháborút!
Előző, látom, te is jó alaposan össze szoktad téveszteni ezt a témakört a humor kategóriával! Ezeket a kitalált lényeket egyszer és mindenkorra felejtsd el, ha komolyan akarsz foglalkozni a témával! Ha meg nem, akkor erősen javaslom a humor kategóriát!
Nem ismerem a részleteket, de minden valószínűség szerint fel tudna hozni dolgokat. Valószínűleg már kérdezték erről őt magát is a kijelentése után, biztos, hogy nem az ujjából szopta ki ezeket az információkat, és nem ő az egyetlen és első, aki ilyen dolgokat állít.
Persze, ahogyan utaltam rá fentebb, itt mindenkinek a hite dönti ezt el. Aki nem hisz az ide látogató földönkívüliekben, az ezután sem fog, és ezt a hírt nem tartja igaznak.
Nem mi voltunk ott, akik pedig ott voltak ezekben a körökben annak idején, azok meg nagyon jól tudják az igazságot. De még most is az a jellemző, hogy hallgatnak és tagadnak az illetékesek.
"Hát én megmondom: inkább hiszek egy volt űrhajósnak, mint az ide írogató okoskodóknak, megmondóembereknek! "
Pont ezért röhögünk a magad fajtán. Ez az óvodás színvonal, ha az óvónéni mondott valamit akkor az biztos úgy van. Egy bizonyos kor felett illene mások állításait nem a tekintélyük hanem a bizonyíthatóságuk alapján elfogadni.
"De bezzeg, amikor valaki kiszivárogtat valamit..."
Ez a másik vicc a részedről. A bizonyítható hivatalos bejelentésekkel egy szinten kezeled egy magánszemély állítását. Gondolom a KRESZ szabályokkal is úgy vagy hogy van a betartandó hivatalos verzió és van a 80 éves szomszédod verziója, ami ugyanannyira érvényes. :D
" Aki nem hisz az ide látogató földönkívüliekben, az ezután sem fog, és ezt a hírt nem tartja igaznak."
Ez a különbség köztünk. Mi nem azért vetjük el mert idegenek márpedig nincsenek, hanem mert az állítás nem bizonyított, sőt megkérdőjelezhető.
Komolyan, minden héten előmászik valami kretén egy sarokból és bejelenti hogy ő látta a reptoidokat, Jézust, a közeledő világvégét stb., bizonyítani nem tud semmit de élvezi az öt perces hírnevét, felmarkolja a pénzt az interjúkért, esetleg könyvet is ír gyorsan a sikerre való tekintettel. És ez így megy évtizedek óta és mindig vannak akik bedőlnek ezeknek a csalóknak.
23:50, semmi gond nincs, nye problemá, egyik földönkívülis humorsztorit se én találtam ki. Edgar Mitchell ugyanannyira hiteles kábé mint David Icke a reptoidokkal, 404 a krixkraxi meséivel meg a 2012-es földönkívüli inváziójával, mert a maLYák [sic!] is megmondták ugye. Aztán jöttek a földönkívüliek? Szerintem nem.
Egy szó, mint száz; szépeket mesélni mindenki tud, Stephen King is. Attól még nem lesz igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!