UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint. Mit gondólsz erről?
Egyrészt a kérdések javarésze is bohóckodás. Te mégis milyen épkézláb, logikus választ írnál ezekre a kérdésekre?
- A reptoidok, lumbulábiak és a guargumik tényleg megszállják a Földet 2016-ban és lelézerágyúzzák az emberiséget? Itt a világvége?
- A Föld belül üreges, odalenn laknak a kakamatyik és nem létezik gravitáció? Ezt olvastam a femina.hu-n!
- Tegnap este épp sörösüvegeket szedegettem az árokparton amikor leszállt mellettem egy ufó, és űrlények jöttek ki belőle, melyik faj lehetett? Reptoidok, krixkraxiak, poloskoidok? Szkeptikuskák mit léptek?
- Azt álmodtam tegnap hogy az öcsém orrára légcsavar nőtt, elkezdett zümmögni és brummogni és hirtelen átváltozott egy Messerschmitt vadászrepülővé, én meg gyorsan Spitfire vadászgéppé változtam és legyőztem őt, mit jelent ez az álom? HELP PLSPLSPLS!
- Tegnapután sok édességet ettem, szellem ment a gyomromba? Segítsetek kérlek!
- Beleszerettem Kiszel Tündébe, nem tud valaki e-mailben rontáslevételt küldeni nekem?
- Fura hangokat hallottam a házam körül, és valami nagy gonosz szörnyet láttam settenkedni, szerintetek az Érmelléki Kuglófember vagy a Kiskunbüdösfütykösi Repülőnyelv lehetett? Esetleg a Szibériai December?
A másik pedig az, hogy volt éppen elég logikus ellenvetés, felvázolva tényekkel és egyebekkel, miszerint az az állítás hogy reptoidok meg lumbulábiak akadályozták meg az atomháborút, minden valós alapot nélkülöz. Eddig kemény NULLA magyarázatot kaptunk az UFÓ-hívőcskéktől, hogy ez mégis hogy volt kivitelezhető. Illetőleg valamely más kérdésben fölvetette valaki, hogy "az idegenek nem az Einstein-i relativitás szerint működnek", ami nagyon szép, csakhogy a mi világmindenségünk az Einstein-i logika szerint működik, ergo ha ők itt vannak, rájuk is ugyanazok a törvények vonatkoznak mint az emberekre. Mindenesetre fantáziálgatásnak meg szájenszfiksön műnek a Hihetetlen magazinba tényleg remek.
Értem, a problémád hogy nem érted hogy miért csinálom.
"Idő és energia": csak te érzed soknak.
"feltételezem,hogy érdekel a téma": Érdekel...t. Múltidő.
Hamar rájöttem hogy ordas baromság az egész, ha rákérdezek a részletekre akkor mindenki ködösít vagy megsértődik, egy szóval védekezik mert szembe kéne néznie azzal hogy téved vagy bizonyíték nélkül hisz.
Most már inkább az érdekelne miért hiszik el egyesek ezt a sok hülyeséget. Néha sikerül egy-egy emberrel beszélgetnem, de mikor eljutunk odáig hogy ő tudja előre a jövőt vagy elvitték többször az ufók, de persze semmilyen módon nem tudja bizonyítani, legfeljebb sajnálom szegényt.
Viszont nem mindenki hibbant és a többi embernél nem értem az indítékot. Jelenleg annyira jutottam hogy ezekből az emberekből hiányzik a kritikai szemlélet, sőt kételkedés nélkül elhiszik amit hallanak. Hiszékenyek. De miért hiszékenyek? Ezt még nem tudom.
Annyi feltűnt hogy legtöbbjüknek tudományos alapismeretei sincsenek, a valóságtól nagyon elrugaszkodott elképzeléseik vannak ezzel kapcsolatban és ezt nem értem, iskolába mindenki járt. Persze az ismerőseim között is van pár ilyen ember, akik ráadásul technikai dolgokkal foglalkoznak, sajnos még nem sikerült kihúznom egyikből sem hogy ez a kettő hogyan jön össze.
Nem azért írunk ide mert trollkodunk, hanem mert próbálunk rámutatni erre a tarthatatlan állapotra.
"Írj ki saját kérdést" Régebben írtam párat, de hülye kérdést nem tudok szándékosan feltenni. Ha megtenném az trollkodás lenne :)
"ő gondolatait hitét is tiszteletben kellene tartani"
Miért kellene tisztelni mások tévedését?
"kértünk már téged meg többen is ,hogy legyél olyan szíves és hagyd kibontakozni a beszélgetést"
Hagyom, sőt hozzászólok. Nem viszem el más irányba - bár most pont azt tesszük -, nem állítok hamisat, megvizsgálom amit állítanak és rámutatok a hibákra. Ez nem gátolja a beszélgetést, az meg hogy valaki megsértődik mert képtelen belátni hogy tévedett az az ő problémája.
"te ezen emberek kérését semmibe veszed"
Igen. Nem muszáj elolvasni amit írok. Én sem szoktam az összes dologra reagálni amit látok. Se energiám, se időm és se kedvem nincs hozzá.
"Az tény ,hogy sok bugyuta és nevetséges kérdés van de sajnos a normálisakat ahol tök jó beszélgetések alakulnának ki azt is nevetségessé téve ellehetetlenítik."
Ez a kérdés például szerinted normális??? Valaki valahol mondott valamit és e kérdés rögtön tényként kezelve beszélgetni akar róla és rögtön belekeveri az illuminátus összeesküvés elméletet. Egy kérdés nem attól lesz normális hogy neked tetszik-e vagy sem. A normális azt feltételezi hogy a valóságtól nem elrugaszkodott, már pedig erre a kérdésre nehéz azt mondani hogy nem az.
az utolsó két hozzászólásra reagálva:
Valóban sok a nevetséges kérdés,és konkrétan szerintem a kérdés feltevője direkt véti el minden kérdésében ezt a hibát: "mit gondólsz" olvassátok figyelmesen végig nagyjából helyesen van minden írva,de ez a gondólsz mindig helytelenül...sőt hibajavító is van,nekem pl most kétszer is aláhúzta a gondólsz -t :D sőt most már 3x,úgyhogy feltételezem ,hogy ezen kérdéseket pont azért teszi fel a kérdező,hogy húzza itt az emberek agyát.
Éppúgy mint a szilvásbuktoidok,krixkraxiak ,stb stb ezeket a kérdéseket nyilván pont azért teszik fel mert trollkodni akarnak és nézik a reakciókat...mert erre élvezkednek a kis unatkozó tinik...
Viszont van néhány normális kérdés is de az is szét van trollkodva cáfolva stb.
Én is fenntartással kezelek minden infót,hangozzon el az pl. David Icke szájából vagy akár Daniken-től...amit ők mondanak az nem szentírás,viszont van benne nagyon sok értelmes dolog is,sok érdekes dolgot feldobnak amin utána lehet elmélkedni aztán vagy úgy van vagy nem...de sok olyan dolgot mondanak ami azért megmozgatja az ember fantáziáját!
Én személy szerint hiszek abban ,hogy létezik intelligens földön kívüli élet,valamint hogy létezett több fejlettebb civilizáció is mai földi létünk előtt,nagyon sok jel erre mutat,természetesen aki ezekben nem hisz azt nehéz meggyőzni.
Az viszont sokszor tényleg röhej,hogy milyen kérdések vannak feltéve,az ember néha elgondolkozik,hogy ezt most komolyan gondolta a kérdező vagy sem :D
Amúgy törpicsek egy kérdés lehet igaz ,simán lehetnek föld alatti bázisok üregek ahol élhetnek földön kívüli fajok akár itt a Földön ,vagy pl a Holdon erre igen nagy esély van pl:Denveri reptér,51-es körzet stb stb
Elméletileg egy kis szürke kinézete is utalhat föld alatti életre,szürke bőr és fekete szem...mintha valami uv szűrő lenne a szemük előtt amikor kimerészkednek a fényre,a bőrük meg szürke mint ami soha nem látott fényt...nem lehet elvetni ezt a lehetőséget sem...sok dolgot megmagyarázna többek között azt,hogy honnan jönnek.
"Én is fenntartással kezelek minden infót,hangozzon el az pl. David Icke szájából vagy akár Daniken-től."
Ha utánajárnál hivatalos szakembereknél akkor tudnád hogy hülyeség amit ezek állítanak. Én már ültem régész által tartott előadáson ahol elmondta hogy nehéz dolguk van az "ezoterikus régészettel" szemben, mert az hogy sok hónapnyi ásatás után feltárnak egy régi egyiptomi falut ahol a legnagyobb érték pár agyagkancsó volt nem vonz akkora tömegeket mint az "ufók építették a piramisokat" típusú hazugságok.
"létezett több fejlettebb civilizáció is mai földi létünk előtt,nagyon sok jel erre mutat,természetesen aki ezekben nem hisz azt nehéz meggyőzni."
Nem létezett de meggyőzni sem kell, elég mutatnod egy bizonyítékot amit hivatalosan is elismertek. De olyan úgy nincs, ezek a "bizonyítékok" csak a dilettáns átlagember számára tűnnek bizonyítéknak, hivatalos szakértők előtt nem állnak meg. Hinni persze lehet benne, de minek?
"simán lehetnek föld alatti bázisok üregek ahol élhetnek földön kívüli fajok akár itt a Földön,vagy pl a Holdon erre igen nagy esély van"
Vagy a kanapé mögött vagy a söröskorsó alján. Ha egy faj el tudna hozzánk jönni az olyan energia és ebből adódóan fegyveres erő birtokában van hogy tök feleslegesen bujkálna előlünk. Ráadásul a föld alatt nem lehet csak úgy élni, hova szórják a kibányászott földet? Minél mélyebben vannak annál több munka azt felhozni és akkor még mindig el kell tüntetni. Hogy ásnak és dolgoznak hogy nem érzékelhető a földrengésjelző készülékekkel? Földrengés ellen mit tesznek? Egyáltalán mit esznek? Honnan van levegőjük? Az energiát fejlesztő generátoraik mivel működnek? Hova vezetik el a termelt hőt? És akkor még nem is tértem ki arra hogy fajokat említesz. Miért tobzódna itt egy csomó különböző idegen és miért bujkálna mind?
"Elméletileg egy kis szürke kinézete is utalhat föld alatti életre,szürke bőr és fekete szem"
A örökre föld alatt élő földi állatok bőre fehér és nincs vagy elcsökevényesedett a szemük, mivel nem látni úgy sem semmit. Ahol meg van fény oda nem kell nagy szem és szürke bőr. Az ufók meg kívül-belül ki vannak világítva, vagy akkor még sem?
Pont az ilyenek miatt nem értem hogy miért hisztek benne. Ezek a kérdések bennetek fel sem merül? Pedig nem is bonyolult ezekre rájönni. Ha más nem, már vezérfonalnak jó az hogy ha valami működik akkor az emberiség megcsinálja. Miért nem élünk a Föld vagy a Hold mélyén?
Megkerestem a neten, a világ legmélyebb bányája 4 kilométer mély, napi 5400 tonna földet bányásznak ki, a föld mélyén a sziklák 66 C fok forróak (100 méterenként +1 C fok) ezért jégkását pumpálnak le hogy 30 C fokra csökkentsék a hőmérsékletet. A bánya járatait különlegese erős betonnal támasztják alá, amit acélrudak erősítenek tovább.
https://www.youtube.com/watch?v=VvXTM368oGU
A bányában mikor e film készült egy új aranytelér elérésén dolgoztak amihez 600 robbantást kellett (az 57-nél tartottak) végrehajtaniuk ami a sziklában lévő törések miatt földrengésveszélyt jelentett. Az újonnan robbantott mélyedés falába acélrudakat dugnak hogy visszatartsa a sziklajáratot az összeomlástól. Egyenlőre eddig néztem. És itt csak egy sima járatról van szó, nem föld alatti idegen bázisról.
Azt senki nem zárta ki hogy létezik földönkívüli élet. Még azt sem, hogy értelmes földönkívüli élet létezik. Az sem lehetetlen, hogy olyan mértékig fejlettek, hogy el tudnak ide jutni hozzánk.
Azt szoktuk kizárni, amikor valami elmeháborodott olvasott/hallott/kitalált egy minden valós alapot nélkülöző ufós teóriát, legyen az krixkraxi meg lumbulábi invázió, vagy az üreges Hold kongása ahol reptoidok, poloskoidok meg glükokortikoidok titkos fő bázisa van, vagy hogy a számítógépet a májashurkoidok találták fel és adták tovább az emberiségnek, mert Neumann János titokban egy álcázott májashurkoid volt, ezt tényként beállítja, odavágja a kérdés végére hogy "na szkeptikuskák mit léptek?", és fel van háborodva ha első bemondásra ezt senki nem hiszi el.
A föld alatti esetleges bázisok kapcsán,nyilván helytálló az amit mondtok ,de mi van akkor ha "tegyük fel" ezek a lények már évezredek óta itt vannak és már akkor kiépítették a bázisukat,akkor nincs számottevő rezgés sem semmi más.Számos őskori barlang rajzot találtak már amelyek nagy szemű ufonautákat ábrázolnak ez elméletileg azt bizonyíthatja,hogy már nagyon rég jártak a földön,vagy esetleg még mindig itt vannak.
Én amúgy személy szerint úgy gondolom hogy nem kell feltétlen annyira mélyre építsék a bázist ahol már nagy meleg van,bár nem tudhatjuk ,hogy ha léteznek akkor mi az ő optimális klímájuk...mi van ha a szülőbolygójukon pl.80celsius fok van? Az hogy mit esznek? lehet pont azt amit mi emberek megtermelünk,az ilyen titkos bázisokon mint az pl 51-es körzet simán lehet nekik biztosítva egy olyan körzet ahová ember be nem teheti a lábát mert lelövik.
Tudom,hogy ez most őrülten hangzik,de mi van akkor ha mondjuk a nevadai sivatagban azért őrzik azt a területet mert ott van egy bázisuk a föld alatt,ha nem jár arra ember akkor nyilván nem is lát semmit,mert ugye eleve nem láthat,az égen viszont elég sok furcsa dolgot látnak arrafelé!!
Természetesen ezek csak találgatások és felvetések,de nem biztos,hogy olyan távol állnak az igazságtól.
Én külföldön pl. Svédországban a saját szememmel láttam ,hogy mekkora alagutakat fúrnak a hegyeken át vagy pl. Horvátország alagútjai..szinte hihetetlen,de mégis igaz hát ennyi erővel miért ne lehetnének földalatti bázisok?
És ha tegyük fel már évezredekkel esetleg évmilliókkal ezelőtt kiépítették akkor nyilván nem hallunk semmit lentről,mi van akkor ha mi emberek csak az ő droidjaik vagyunk a tudtunk nélkül?
Ha logikusan bele gondotok,ha van egy lény ami a föld alatti életet bírja akkor elvileg ott sokkal stabilabb a hőmérséklet,védve van a káros sugárzásoktól,ha jó helyre építik akkor elvileg nem kell fűteni sem hűteni,egy esetleges időszakonként előforduló katasztrófától is védve vannak stb stb.
A számítógépre és Neumannra térve lehet hogy ugye ő találta fel a számítógépet,ám az felettébb érdekes,hogy miután volt anno ez a rossvelli ufo katasztrófa (és annak idején több hasonló eset történt) tehát onnantól indult meg igazán a technikai fejlődés és ez is elgondolkoztató,bár lehet emberi fejlődés,de gyanús mert iszonyatos nagy léptékű az ugrás,és ezt az látja igazán aki úgymond mindkét korba bele született...nemrég még egy 286-os pc is csúcs gépnek számított vagy egy amiga,vagy egy commodore 64,most meg egy átlag okos telefon legyalázza mindegyiket.
Persze senki sem tudja mi az igazság,viszont én úgy vagyok vele,hogy nem vetem el egyik lehetőséget sem,én személy szerint egy darabig hittem az evolúcióban is,de nagyot változott ez a nézetem,úgy gondolom,hogy ilyen bonyolult ilyen komplex gépezet mint az emberek állatok ilyen nem jön létre pusztán magától,sokkal nagyobb a valószínűsége a teremtésnek mint az evolúciónak!! no nem azért mondom ezt mert megnéztem a prométeusz című filmet :D de gondolj bele ,megvágod az ujjad és begyógyul,eltörik a csontod és összeforr,vagy a memória ami az agysejtekben tárolódik de még hosszasan folytathatnám a sort...vagy a dns ami hatalmas adatmennyiséget hordoz akkorát hogy a mai adattárolókkal nem volnánk képesek letárolni azt a mennyiséget (és ezt nem én mondom hanem tudós emberkék)ez nem lehet véletlen és még kevésbé sem evolúció ez az elmélet egy badarság ami nagy valószínűséggel előbb utóbb meg fog dőlni csak még idő kell hozzá és nagy viták vannak főleg itt belőle,mondhatnám úgy is ,hogy rendesen megosztja a társadalmat :D
Valamintpl. a föld alatt is lehet mesterséges fény,és ugyanúgy ahogy például Magyarország sincs különösebb földrengéseknek kitéve,egy fejlett kultúra feltérképezheti az esetleges epicentrumokat ,és természetesen olyan helyre építi a bázisait ahol minimális a földrengés,levegőhöz ugye van légcsatorna,feltéve ha egyáltalán kell nekik levegő..mert ugye ki tudja...energia fejlesztő generátorok? ugyanúgy ahogyan az ember feltalálta az atomot ugyanúgy nagy valószínűséggel számos energia lehetőség van amiről nekünk fogalmunk sincs még,de pl, ha föld alattról beszélünk akkor ott van egynek a geotermikus energia,de ha tegyük fel tenger vagy óceán közelében van akkor simán megoldható egy atomreaktor hűtése is,bár nem gondolnám hogy egy fejlett faj ilyen primitív energiához nyúlna mint az atom!
Hogy miért tobzódnának és bújkálnának itt?
Számos oka lehet,igazából lehetne találgatni,de az ugye csak találgatás. pl. mi van ha nem bírják a napfényt,mi van ha túl meleg vagy esetleg túl hideg nekik a föld klímája,vagy csak pusztán a légkör nem kedvező nekik,számtalan oka lehet.
És még egy feltevés:
számos elrablásos esetet regisztráltak annak idején
mi van akkor ha ,folyamatosan módosítják bizonyos kiválasztott emberek genetikáját dns-ét,hogy azok az emberek genetikailag más utódokat hozzanak létre,mi van ha folyamatosan tökéletesítgetik az embert és az állatokat?
Ez magyarázat lehet esetlegesen arra is,hogy hány féle ősembert csontvázat találtak.
Tudom,hogy ez is nagyon elrugaszkodott elmélet,és hogy az evolúció hívei ezt nem díjazzák,de mi van ha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!