Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-k akadályozták meg az...

UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint. Mit gondólsz erről?

Figyelt kérdés
Az UFÓk-ról sokan rossz véleményen vannak és főleg a háttérhatalom (illuminátusok) próbálják a közemberek felé ezt lekommunikálni, miközben a valóság az, hogy éppen az UFÓk azok akik a háttérhatalom által kitervelt atomháborút akadályozták meg. Mondja A NASA volt űrhajósa Dr. Edgar Mitchell [link]

2015. aug. 26. 15:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
71%

Én nem veszem sehonnét, az itteni világvége-próféták terjesztették ezt anno. Pataki Attila szintén, és (bár nembiztos) David Icke is benne volt. Ő pedig elvileg egy nagyon hiteles ufókutató...

Ha valaki hülye kérdést vagy troll kérdést tesz fel, oda szerintem nyugodtan mehetnek ezek a kitalált földönkívüliek (hülye kérdésre hülye válasz). Amiket szintén nem én találtam ki, hanem az itteni nagyon komoly ufó-kutatók. A témát is ők járatták le anno, nem olvasol régi kérdéseket, igaz-e? 100% hogy jól jegyeztem meg a nevüket, ugyanis én olvastam rengeteg régi kérdést ezzel kapcsolatban. Azt meg honnan veszed hogy a régi mókamesterek nincsenek az oldalon? A híres-nevezetes "szkeptikuskák mit léptek" illető azóta is jár fel. Tudod, aki a paranormal.hu-ról, kiskegyedről meg a femináról linkelt nagyon komoly földönkívülis cikkeket.

Mellesleg megkérdezném, ha a reptoidok, krixkraxiak, lumbulábiak mind kitaláltak, akkor a kis szürkék, kis zöldek, nagy sötétbarnák, plejádok meg a társaik vajon nem azok? Csak mert pontosan ugyanannyi bizonyíték van az ő létezésükre mint a lumbulábiakéra...

2015. szept. 3. 00:08
 92/99 anonim ***** válasza:
27%

90-es hozzászóló és visszeres törpe!

Ez a krixkraxi ,szilvásbuktoid ,meg lumbulábiakPataki Attilastb stb engem is rohadtul idegesít,én sem tudom minek kell feszt felhozni,valóban te Vt teszed ezzel nevetségessé a fórumot!

2015. szept. 3. 12:48
 93/99 anonim ***** válasza:
31%
Hát persze, véletlenül se az olyan kérdezők, akik szerint az ufók hozták a körömcsipesztől kezdve a forgódobos mosógépig mindent az emberiségnek, meg aki azt meséli hogy napi rendszerességgel viszegetik el...
2015. szept. 3. 14:28
 94/99 anonim ***** válasza:
Előző, azért ne ess túlzásokba, olyat még senki sem állított, hogy az összes mindennapos háztartási dolgot, technikát az idegenektől kaptuk! De ha már egyesek túlzásokba esnek, legalább te ne tegyél rá még egy lapáttal!
2015. szept. 3. 23:02
 95/99 anonim ***** válasza:
25%

Nyilván kis költői túlzás volt, de rengeteg ilyen kérdést olvasni, hogy ezt meg azt a találmányt a reptoidoktól meg a lumbulábiaktól kapta meg az emberiség. Aztán mikor elárultuk neki a titkot, miszerint Kanifäszi Guszti találta fel a cirkógejzírt, kapásból rávágja hogy "persze, mert Kanifäszi Guszti egy reptoid volt, nem tudtátok?"

És van még egy rakás ilyen hihetetlen hülye elmélet, több sebből vérzik, de a kitalálóját nem lehet meggyőzni, az csak hittérít rendületlenül...

2015. szept. 3. 23:14
 96/99 A kérdező kommentje:
A háttérhatalmak mindíg is háborút akartak, mert az a történelem mozdonya. Mindíg azokat támogatták, akiknek konfliktusuk volt vagy van másokkal és biztosan háborút fognak csinálni lásd Osama Bin Ládent is a CIA képezte ki és anno Hitlert is ők tették hatalomra. Boiztosan kirobbantottak volna a hideghábrúban egy újabb háborút, de ez mégsem történt meg vajon mi lehet az oka, az UFÓk?
2015. nov. 6. 17:21
 97/99 anonim ***** válasza:
93%
Remélem nem zavar meg, hogy 1947-ben született meg a CIA amikor Hitler már rég meghalt, bár a fantazmagóriáid alapján tuti, hogy Hitler öngyilkosságában sem hiszel.
2015. nov. 6. 19:07
 98/99 anonim ***** válasza:
100%

Nem az ufók! Egy magyar tudós, bizonyos DR. Zoltán Kvantumfizikus Professzor Adjunktus Főmágus NagyMerster Főmoff akadályozza meg folyamatosan az atomháborút a Földön az univerzumteremtő kvantumfizikai akaraterejével, amit a fényelhajlásos kísérlettel igazolt.

Nem viccelni akarok, ezt teljesen komolyan így gondolom.

2015. nov. 6. 21:59
 99/99 anonim ***** válasza:
52%

Ez úgy ahogy van, baromság. Mégis miért akarta volna egy földönkívüli faj megakadályozni az atomháborút? Ezzel ők mit is nyertek?

És ez a Mitchell hány földönkívülit is ismer, hogy ennyire biztosan kijelentette? Esetleg közös ismerőseik Pataky Attilával és őt is hozzák-viszik az ufók?

2016. aug. 16. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!