Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-k akadályozták meg az...

UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint. Mit gondólsz erről?

Figyelt kérdés
Az UFÓk-ról sokan rossz véleményen vannak és főleg a háttérhatalom (illuminátusok) próbálják a közemberek felé ezt lekommunikálni, miközben a valóság az, hogy éppen az UFÓk azok akik a háttérhatalom által kitervelt atomháborút akadályozták meg. Mondja A NASA volt űrhajósa Dr. Edgar Mitchell [link]

2015. aug. 26. 15:07
 21/99 anonim ***** válasza:
74%

Az idegeneket biztos mi erdekeljuk olyan szinten hogy tobb faj is idejott egyezkedni:D istenem....

Na de ha idejottek bizonyara 100x fejletebbek mint mi. Mit erdekeljuk mi oket??? Olyanok vagyunk nekik mint a hangyak;) De azert ok anyaskodnak feletunk es egyengetik az utunkat...

Matol kovetem a peldajukat.

Ha esik az eso esernyot tartok a hangyaboj fele es etetni is fogom oket.

2015. aug. 27. 13:10
 22/99 anonim ***** válasza:
29%

Ha ennyire nem hisztek ebben az egészben, akkor minek vagytok itt?! Nem én vagyok az első, aki ezt megkérdezi.

Megint az igazolódik be, amiket leírtam: mindenki a saját hitéből indul ki. Emiatt nincsen értelme ilyen dolgokon vitatkozni, mert egymást úgysem lehet meggyőzni, és az ilyen jellegű egymásnak eséseknek általában az lesz a vége, hogy az egyik fél hülyézni meg gúnyolódni kezd, és ez rosszabbik esetben oda-vissza kezd működni.

20-as, látszik, hogy a téma bonyolultságába belekavarodtál rendesen, de ezt meg is tudom érteni. Az embereknek van egy olyan borzalmas tulajdonságuk, - tisztelet a kivételeknek, - hogyha valamit nem értenek, vagy nem hisznek valamiben, akkor azt kigúnyolják, idétlenkednek vele. Szemmel láthatóan nem tudtok mit kezdeni ezzel a témával, nem találtok rajta fogást, és azért jártok ide fel tömegestül. És mivel nem tudtok mit kezdeni vele komoly szinten, ezért inkább viccelődtök és gúnyolódtok rajta, mert ugye, az állandó tagadás az már nektek egyhangú dolog lenne. Nem veszitek komolyan, mert nem értitek, sőt fogalmatok sincsen az egészről!

20-as ezzel önmagadat le is leplezted, mert hogy csak egy példát említsek az általad felhozottak közül, ha valaki számára a 2012-es témakör annyit jelent, hogy megtámadják a Földet a hüllőlények, akkor az magára vessen! Márpedig te időtlen idők óta itt idétlenkedsz ezekkel a dolgokkal, és nem veszed észre, hogy az egésszel nem vagy tisztában. Más szóval: csapdájába estél a téma negatív manipulációk általi félremagyarázásának! Hozzá kell tenni, hogy nagy az ellenszél, erős a negatív manipuláció ebben az egész témában, emiatt nem csoda, hogy nagyon sokan belegabalyodnak és megrekednek a felszínen, mert nehéz kutatni ezeket a dolgokat, - az ezotériát és egyben a földönkívüli témakört is.

Ha egy témát félreértenek, vagy pedig nem értenek, akkor az nem jelenti azt, hogy a téma nem igaz valamilyen formában! Szerinted, ha például idegen lények esetleg meg akarnák támadni a bolygónkat, akkor már nem megtették volna régen? Egyébként, ez szerintem nem lenne ésszerű dolog a részükről, és ezt ők is jól tudják. Nyilvánvaló, hogy a 2012-es témakörre a választ nem itt kell keresni. Ha ők, vagy bármely más lények birtokba akarnák venni a bolygót, akkor azt más formában teszik meg, vagy már megtették régen, anélkül, hogy a Föld lakosainak a nagy részének halvány sejtése lenne erről.

2015. aug. 27. 23:15
 23/99 anonim ***** válasza:
31%

Ez így igaz, nem hiszek benne, és nem is értem a dolgot, mert egy totális baromság elejétől a végéig. Az ilyen és ehhez hasonló, áltudományos maszlaggal megfűszerezett tündérmesék remekül mutatnak egy szájenszfiksön magazin "olvasóink küldték" rovatában, vagy épp a Hiteltele...akarom mondani, Hihetetlen magazin hasábjain, csak épp a való életben nem állják meg a helyüket. Az a csoda, hogy a sok földönkívüli kontakt miért nem veszik össze azon, kinek van igaza.

A szkeptikusok mindegyik ilyen hülye elméleten találtak kismillió fogást, le is vezették számtalan kérdésben logikusan, hogy ez és ez miért nem történhet meg úgy, ahogy a Hihetetlen magazin, meg 404 meg Szenthelyi Árpád meg Pataki Attila állítja. Ti pedig ahelyett, hogy ezt belátnátok, vagy minimum elgondolkodnátok rajta, csak mantrázzátok tovább ugyanazt a baromságot, tisztára mint Göbbels tanítványai, addig sulykoljátok amíg ti magatok is elhiszitek. Sajnos ettől még nem válik igazzá.

Ennél a teóriánál is felmerül számos, megválaszolásra váró kérdés. Alapból az, hogy a reptoidoknak, lumbulábiaknak vagy májashurkoidoknak miért állna érdekében a Föld, és az emberiség védelme, vagy megmentése. Miért akadályoznának meg atomháborút, miért adnának át nekünk talamányokat, és alapból, minek adnak olyan találmányokat az emberiségnek, amiket aztán fegyverként használnának fel az emberek egymás ellen, és akkor még pluszban be is kell avatkozniuk, hogy ne tegyék. Egy olyan faj, ami szuper-hiper intelligens, és évmilliókkal előttünk jár, minimum hogy látja az ilyesmiket előre, sőt, valószínűleg kevésbé fényes korszakukban ők is átélték. Szóval mit is nyernek a földönkívüliek azzal, hogy megakadályozzák az atomháborút?

Másrészt, az űrben óriásiak a távolságok. HATALMAS nagyok. Ha egy földönkívüli faj netán épp a technika korát éli - ami már önmagában is erősen kétséges - és pont idelát a Földre, mert mittomén, bazinagy szerencséje volt, és a soktrilliárd csillag közül pont a Nap bolygóit vizsgálta először, akkor se lát rajta mást, mint az ősóceánt meg a felszínt bombázó meteoritokat. Idődilatáció, tudod? Vagy okosabb akarsz lenni Einsteinnél is?

Harmadrészt, még ha itt is voltak a reptoidok meg a krixkraxiak és figyelték az embereket hogy mit művelnek, nem különös hogy véletlenül pont az utolsó pillanatban avatkoztak közbe hogy megakadályozzák az atomháborút? Jókor voltak jó helyen, hmmmm. Mi lett volna ha már a kezdet kezdetén odapörkölnek egyet a rakétakilövő állomás vezérlésére, és kész-passz, el van intézve az ügy?

Negyedrészt, hol van ennek bármiféle bizonyítéka hogy Edgar Mitchell kapcsolatba került a reptoidokkal/lumbulábiakkal/guargumikkal? Attól hogy volt űrhajós, és a NASA-nál dolgozott (kiemelném, NEM a SETI-nél!) akkor már automatische tud mindent a földönkívüliekről? Szerintem nem. Ha megnézzük, hogy az eltelt időben hány földönkívüli bolygón járt, és hány idegen fajjal haverkodott össze, ugyanott vagyunk mint Pataki Attilánál, akit a plejádok meglátogattak és megsimogatták belülről, aztán meg elvitték magukkal (csak sajnos vissza is hozták). Ő is állít valamit, amit persze semmivel se tud alátámasztani, de a népszerűségének azért jót tesz. Vagy ott volt Däniken, aki aztán kijelentette, hogy az egész baromságot csak könnyű pénzszerzésnek találta ki.

A 2012-es világvégén nincs mit körbemagyarázni meg félreérteni. Kerek perec kijelentették itt sokan 2012 előtt, hogy na mostaztán jönnek a reptoidok, a krixkraxiak, a poloskoidok meg ötszáz másik idegen faj, és legyarmatosítják az egész Földet, mert véget ér a maja naptár, és jaj-jaj fusson mindenki szerte-szana, végünk van, pánik stb. Őszintén reménykedtem benne, hogy na most aztán jól megmutatják nekünk, szkeptikuskáknak a frankót. És miután szokás szerint semmi nem történt, ezek a híres-neves kontaktok meg ufókutatók úgy eltűntek mint fing a szélben. Bizonyítékot meg soha egyik se tudott felmutatni, 404 villogó kövét egyszer nem láttam, amit állítólag a krixkraxiaktól kapott, és az úgynevezett ufó-felvételek többnyire egy homályos foltot mutatnak a nagy semmi közepén, ami lehet közelről fotózott molylepkétől a nemzetközi űrállomásig minden, de természetesen ők egyből rávágják hogy ez bizony reptoid meg lumbulábi űrcirkáló. Aztán még nagy garral oda is vágják a kérdés végére hogy "na szkeptikuskák mit léptek?" mintha azzal a fél megapixeles vacakkal bármit is megmagyaráztak volna. Ezeken csak idétlenkedni lehet, komolyan venni nem.

Ha ezeket te képes vagy bizonyítéknak elkönyvelni, akkor rossz hírem van, nem mi vagyunk a hülyék...

2015. aug. 27. 23:50
 24/99 anonim ***** válasza:
49%

"Az embereknek van egy olyan borzalmas tulajdonságuk, - tisztelet a kivételeknek, - hogyha valamit nem értenek, vagy nem hisznek valamiben, akkor azt kigúnyolják, idétlenkednek vele. Szemmel láthatóan nem tudtok mit kezdeni ezzel a témával, nem találtok rajta fogást, és azért jártok ide fel tömegestül."

Amit az emberek nem értenek arról nem szoktak hosszan beszélni értő emberek előtt. Tehát tévedsz, abban is hogy nem értünk hozzá és abban is hogy te értesz hozzá. Amit meg az emberek kigúnyolnak azt azért teszik mert baromság és gúnyt érdemel. Épp ezért az ufo témán fogást se kell keresni, önmaga paródiája az egész, pont ezért is vagyunk itt tömegesen, lehet röhögni.

2015. aug. 28. 00:01
 25/99 anonim ***** válasza:
21%
Controll gyerek,kértünk már erre sokan told el légyszi a bicajt innen,menj keress egy olyan fórumot ahol hasznos válaszokat is tudsz adni,köszönöm előre is ...mások nevében is !!!
2015. aug. 28. 10:43
 26/99 anonim ***** válasza:
27%

"Controll gyerek,kértünk már erre sokan told el légyszi a bicajt innen,menj keress egy olyan fórumot ahol hasznos válaszokat is tudsz adni,köszönöm előre is ...mások nevében is !!!"

Ne általánosítsd a kijelentéseket, az ilyen paraszt hozzászólások rád jellemzőek. :D

2015. aug. 28. 15:01
 27/99 anonim ***** válasza:
22%
ne félj kontroll majd az élet megjutalmaz,amiért ilyen egy rosszindulatú kis....vagy
2015. aug. 28. 16:22
 28/99 anonim ***** válasza:
49%

Igen, nyilván majd valami karma rendőr ufó szellem jól megbüntet és akkor lesz nekem nemulass! :D

Egyébként engem itt még nem láthattál rosszindulatúnak. Segítő kezet nyújtok a rászorulóknak akikből itt bőven akad, arról nem tehetek hogy a téma nevetséges és röhögni lehet rajta. :D

De te azt áruld el nekem, ha már ilyen kétségbeesetten kergetsz e fórumokon, ahonnan érvek és ész nélkül kötözködve próbálsz elzavarni, a való életben is biztonsági őr vagy vagy csak itt érzed a kínt a fejedben hogy úgy viselkedj mint ha az lennél?

A válaszodtól függetlenül felhívnám rá a figyelmedet, hogy e fórumnak van már őre, moderátoroknak hívják őket és te nem tartozol közéjük. Ezért hiába is vergődsz, ténykedésem nem egyértelmű trollkodás mivel érvekkel jövök amivel neked még egyszer sem sikerült betévedned e kategóriába.

Ellenben biztos vagyok benne hogy mások zaklatása szabályba ütközik szóval vegyél vissza az arcodból vagy kivezettetlek a teremből. :P

2015. aug. 28. 18:09
 29/99 anonim ***** válasza:
28%

Egyszerűen azt nem értem,hogy neked miért nincs jobb dolgod mint másoknak eszet osztani és olyan témákba beleböfögni amiben abszolút nem hiszel,miért van erre neked időd és energiád,miért nem csinálsz olyan dolgot ami hasznos ami valóban érdekel??

Ha itt vagy akkor azt feltételezem,hogy érdekel a téma,de akkor pedig miért kell mindenki kedvét elvedd az ilyen témáktól,jó néhány társaddal együtt?

Írj ki saját kérdést és ott fejtsd ki a véleményed...ne mások beszélgetését rontsd el!!

Nekem is meg van a véleményem "a mi gondólsz" kifejezésről ..mégsem veszem a lelkét a kérdezőnek,attól mert pl. nem tud helyesen írni attól még normális ember lehet és az ő gondolatait hitét is tiszteletben kellene tartani!!! és ez rád is vonatkozik!!Még egyszer meg kérdezem: miért okoz neked örömöt az ,hogy időt és energiát nem sajnálva ide jársz eszet osztani,ráadásul olyan témákhoz amiben te nem is hiszel????Ezért kértünk már téged meg többen is ,hogy legyél olyan szíves és hagyd kibontakozni a beszélgetést és ne rondíts bele,de te nagyon nem akarod megérteni ezt....pedig ahogy olvasgatom több helyen is kértek rá...te ezen emberek kérését semmibe veszed,nem gondolod ,hogy ez amit csinálsz ez pontosan téged minősít??

2015. aug. 28. 18:45
 30/99 anonim ***** válasza:
20%

"Ha ennyire nem hisztek ebben az egészben, akkor minek vagytok itt?!"

22.-nek : pontosan azért vannak itt,hogy ellehetetlenítsék ezeket a kérdés köröket,ezt figyelem már egy ideje,érdekes más témákhoz nem szólnak hozzá,csak az ilyen jellegűekhez,és oda is csak negatívumokat.

Az tény ,hogy sok bugyuta és nevetséges kérdés van de sajnos a normálisakat ahol tök jó beszélgetések alakulnának ki azt is nevetségessé téve ellehetetlenítik.

Én nem vagyok egy gyakori kérdések függő,de amikor néha benézek ide mindig ezzel szembesülök és őszintén szólva kezd roppant idegesítő lenni a dolog.Nem hiszem el hogy ezen emberek miatt privátban kell beszélgetni,mert itt másképp nem lehet...

2015. aug. 28. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!