UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint. Mit gondólsz erről?
A vidit megnezem majd otthon mert ladsu a mobil net:D
En a piramisokat jobban elhiszem mint a bazist!
Ott tenyleg vannak fura es erdekes dolgok.
Igen. Medvedisznoembert akartam:D de ugyis ugyan az:)))
Nem rossz a mobilnet,csak a videó zabálja az adatot :D nekem LTE-n szinte gyorsabb mint az itthoni vezetékes net :D
A piramisoknál már eleve az is ledöbbentő,hogy a kövek asszimetrikus illesztése ,kifaragása akár Egyiptomban akár dél Amerikában megfigyelhetőek...elméletileg el volt szigetelve Amerika afrikától...vajon hogy ment át az építészeti infó?
Vagy a hajszálpontos tájolás,a hatalmas gránit tömbök amit mellesleg réz szerszámokkal lehetetlen darabolni,de a kövek felemelése sem kis feladat,a járat pontosan az orion csillagképre néz stb stb
Nem valószínű,hogy véletlen lenne,ám egy igen érdekes dolgot vetettél fel...na igen az sem elhanyagolható hogy az egész egy kővel kirakott fennsíkra épült,hogy kellett azt a kővel kirakott síkot úgy megépíteni,hogy egy kb 5millió tonna súlyú építmény alatt egy fikarcnyit se süllyedjen meg semelyik irányba !!!
Amúgy a boszniai piramis érdekessége még,hogy állítólag úgynevezett betont használtak már akkor és a beton keménysége többszöröse a mai betonokénak:D így elméletileg 12.000évesen :D
"csak azonos méretű kockákat kellett egymás mellé tenni"
"Csak" XD azért megnézném mivel csinálták azokat az azonos méretű kockákat,nem kis mennyiségben :D
Számomra egyértelmű ,hogy sántít az a történelem amit ezekről az építményekről a suliban tanítanak,ezeket egykoron egy sokkal fejlettebb technológiával rendelkező civilizáció építhette,én legalábbis nagyon e felé hajlok.
jaja,csak ezek nem 10centis kiskockák...
"A kőtömbök súlya a 1,5 tonnástól a több tíz tonnásig változik"
csiszolgathatták egy darabig :D meg faraghatták jó kis patent réz szerszámokkal :D :D
Ne haragudj de ezt az én torkomon nem nyomja le senki még te sem :D Ez a történet több sebből vérzik,aki kicsit utána néz dolgoknak az hamar rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!