Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-k akadályozták meg az...

UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint. Mit gondólsz erről?

Figyelt kérdés
Az UFÓk-ról sokan rossz véleményen vannak és főleg a háttérhatalom (illuminátusok) próbálják a közemberek felé ezt lekommunikálni, miközben a valóság az, hogy éppen az UFÓk azok akik a háttérhatalom által kitervelt atomháborút akadályozták meg. Mondja A NASA volt űrhajósa Dr. Edgar Mitchell [link]

2015. aug. 26. 15:07
 41/99 anonim ***** válasza:
18%

39-es igazad van! DE ! mi van ha már rég tudnak bizonyos körök a bázisokról,csak titokban van tartva,és körbe kerítik mint az 51-es körzetet ,akkor hiába mész mérni a műszereddel,mert eleve oda sem engednek.

Eleve van az emberekben egy undorító dolog és az a titkolózás,nézz körül ez zajlik az egész világban...a tudás ugye hatalom és ha titokban tartják akkor ugye csak az övéké és így náluk van a hatalom...

2015. aug. 29. 15:07
 42/99 anonim ***** válasza:
68%

Ennyi hulyet...

Vigyazatok mert levisznek a fold ala es megeroszakolnak titeket:D

Most komolyan. Ha a fold alatt lenenek bazisok biztos lenne olyan ra utalo jel ami tenyleg megalja a helyet.

Ugyebar ha lementek a fold ala annak maradando jele van....Hol vannak azok a jaratok es egyeb dolgok ahol lementek. .?

A kibanyaszott fold hol van??? Elvarazsoljak?

Mit esznek?? Egy szerves testnek kell a taplalek ...

Feny??? Oke hogy mesterseges feny... Mivel mukotetik az eszkozoket amik fenyt adnak??

Levego??? Nem kell nekik vagy mi?

Gondolom a "lenyek" is szaporodnak... Egyre tobb es tobb helyet csinalnak maguknak?? Na es itt megint hova tunik a kibanyaszott fold.??

Mivel banyasznak? Kiskanalal?

A hot hogy viselik el??

Szoval.... Nem hinnem hogy a foldalatt lennenem idegenlenyek. Es meg ezer dologba belelehetne kotni.

Oke hogy lehet leteznek foldonkivuliek. De hogynem a talpunk alatt az 100%

2015. aug. 29. 15:27
 43/99 anonim ***** válasza:
22%

utólsó!

egy: amíg én nem hülyézlek le kérlek te se tedd,pláne úgy ,hogy kb annyit tudsz arról,hogy hol lehetnek esetlegesen föld alatti bázisok mint én vagy bárki (semmit),igazából mindenki csak gondol valamit amit el is hisz magának,de hogy mi az igazság azt senki sem tudja!

kettő: szerinted, ha te vagy bárki innen oda menne pl. a Denveri repülőtérre hogy szeretne méréseket végezni vagy megtekinteni a reptér alatt épült bázist,akkor szerinted megengednék??? vagy mondhatnám az 51-es körzetet szerinted ott is lehetne szabadon méricskélni?

fény ,levegő ,energia lehetőség ki van fejtve az előző válaszban...(amit látom nem olvastál végig).

A szaporodásra én is gondoltam,csak nem fejtettem ki..természetesen ha egy faj úgy szaporodik mint az ember akkor előbb utóbb kicsi lesz a hely!!

De miből gondolja bárki is azt,hogy egy idegen faj teljesen olyan mint az ember,lehet nem is így szaporodnak,lehet saját törvényeik vannak amik szigorú keretek közé szorítják az utódok létrehozását,nem biztos hogy olyan buták mint az emberek,hogy csak szaporodnak mint a nyulak azután nem gondolnak a következményekre,(mert csak az ember ilyen primitív hogy elszennyezi az életteret ahol lakik...nem gondolva a következő generációra) és ez is érdekes dolog,hogy ha egy másik fajra gondolsz akkor az emberhez hasonlítod mind szokások mind minden más tekintetben,sajnos az ember azt hiszi magáról,hogy ő a teremtés koronája...bár ez nem biztos hogy teljesen így van!!

2015. aug. 29. 16:02
 44/99 anonim ***** válasza:
22%

És pont nem érdekel,hogy minden válaszomat lepontoztad...ez igazából téged minősít!!

Amiket írtam azt nem tényként közöltem,hanem egy lehetséges variációként vetettem fel,az hogy te nem szeretsz elmélkedni az a te bajod,higgy amiben akarsz vagy gondolj amit akarsz,én is azt teszem!!!

2015. aug. 29. 16:07
 45/99 anonim ***** válasza:
77%

En nem pontoztalak le de mind1:D

Akkor egy kerdes..

Mi okuk lenne a fold alatt csoveskedni az idegeneknek??

Ha ide jottek bizonyara fejlettek mint allat. Plusz kepesek a fold alatt is megelni amihez azerzt kell par dolog.

Mi elonyuk adodna abbol hogy bemasztak a fold ala?

Megfigyelni lehet mashogy is. Vagy barmi.

Jah es pl ha lennenek bazisok akkor egy-egy banyaszas ,robantas, alatt nem bukantunk volna rajuk?? Mert ezt azert mar nemehetne eltusolni. Es ha nem szaporodnak hogy nem halnak ki??

En megertem a hitedet de ha meggyozni akarsz valakit vagy a igazadat akarod bizonygatni akkor tenyek,bizonyitekok,ervek kellenek. Es a mostani tudasunk szerint az lehetetlen hogy a fold alatt foldonkivuliek lennenek... Ugyhogy errol ennyit szerintem;)

2015. aug. 29. 16:39
 46/99 anonim ***** válasza:
28%

na tehát: az előbb kifejtettem,nem tényként közöltem csak egy esetleges variációként írtam le amiből természetesen az is következik,hogy senkit sem akarok meggyőzni,pláne nem tényekkel és bizonyítékokkal amik ugye nincsenek,bár akinek esetlegesen volt az már lehet rég nem él...

Van fent egy interjú a youtubeon egy csávó nyilatkozik,arról hogy belefúrtak egy ilyen föld alatti bázisba,és beszél arról ,hogy iszonyatos bűz jött ki,meg hogy két idegenre rálőtt ,az egyiket ki is nyírta,az ürge már nem él kiixelték valszeg ,állítólag azt mondták hogy agyvérzést kapott,de a felesége ragaszkodott a szakértői véleményhez és kiderült ,hogy megfojtották...aztán vagy igaz a története vagy nem,minden esetre elgondolkoztató.

Az hogy mi okuk lenne a föld alatt csöveskedni arra is adtam egy lehetséges választ az előzőekben,lehet nem bírják a napfényt,vagy nem kedvez a földi klíma nekik,esetlegesen a légkör is bántja őket és még számos dolog lehetséges,nem abból kell kiindulni,hogy az ember mit eszik mit lélegzik be stb stb,a tehenek is füvet esznek és tök jól el vannak vele,az ember viszont éhen halna ha azt enné...nem lehet azt feltételezni,hogy mindenben olyanok mint az ember.

Egy példa: ha elpusztulna a bolygónk és utazásnak indulnánk a világűrbe más hasonló bolygót keresni az élethez,szerinted mennyi esély lenne rá hogy ugyanilyen feltételeket találjunk értem ez alatt azt,hogy a légkör összetétele,a víz,a talaj stb stb minden ugyan olyan legyen amihez itt szoktunk? szerintem nagyon kicsi lenne az esély ,és ha már mondjuk a légkör nem stimmel,vagy az uv sugárzás akkor könnyen a föld alá kényszerülhetünk...

Felvetődik a kérdés,hogy ugye akkor miért nem megyünk tovább ,mert lehet kismillió bolygót átnéznénk és egyik sem lenne tökéletesen olyan mint a Föld és megunnád a keresést így inkább megpróbálnád valahol kialakítani mesterségesen.

Tegyük fel ,hogy az ember eljut a marsra és ott élhetetlen a felszín az ember számára (ha mondjuk olyan káros az uv sugárzás meg egyebek),szerinted hova építenének bázisokat ha nem a föld alá?

2015. aug. 29. 17:04
 47/99 anonim ***** válasza:
48%

a mérésekről meg csak annyit ,hogy egyenlőre még ezt sem tudják a nagy okosok hogy mi lehet:

https://www.youtube.com/watch?v=nW97Ww-9Z-o

https://www.youtube.com/watch?v=iqtx2QcB_d4

https://www.youtube.com/watch?v=E9tCnLk8yK0

2015. aug. 29. 17:19
 48/99 anonim ***** válasza:
70%

Ezer meg ezer ilyen tortenet van,volt es lesz. Ezek altalaban az ugynevezett 5 perces hirnevre mennek. Ahogy irtad is lehet hogy igaz lehet hogy nem. De az eppesz szerint inkabb nem.

Ugye irtad hogy belefurtak egy bazisba. Es kiisnyirt az egyik illeto egy lenyt.

Ugyebar ha egy ilyen dolog tortenik ( ha tortenk) altalaban az ember keszit videot,kepet, barmit. Na meg gondolom nem egyedul volt ott.

Na meg a szobeszed:D Elindul egy story hogy egy ferfi latott egy medvet es az ijetsegtol szivrohamot kapott.

2 het mulva mar ugynez ki a tortenet hogy egy ferfi talalt egy mutans Medvemalacembert es mivel ezt mindenaron titokban kellet tartani egy szer segitsegvel szivrohamot valtottak ki nala:D

Szoval attol hogy van egy tortenet az nem biztos hogy igaz mert ma mar ugy elferditenek mindent hogy...

2015. aug. 29. 17:40
 49/99 anonim ***** válasza:
22%

nem medvedisznóembert akartál írni? :D :D :D

Kerestem a videót,de nem tudom pontosan milyen néven van fent nem találom...amúgy nem mai eset legalább 10-15 éves akkor még nem igen volt kamerás mobil,és valahogy úgy hangzott a sztori hogy lelőtte az egyiket és a másik vissza lőtt és egy társa menekítette ki onnan ,mert a másik támyadt rá még ezerrel...de valóban vagy igaz vagy nem ,de az biztos!!!

Minden esetre sok dolog van amit az ember nem hisz el ,még szinte akkor sem amikor látja,ha 15évvel ezelőtt mutatnak nekem egy 32GB-os micro sd kártyát és azt mondják hogy erre ráfér 22222db 1.44-es floppy lemez tartalma akkor derékból lehülyézem az embert :D pedig igaz :D bár számomra ma is kicsit hihetetlen ez a "nano" technika,és nem a magam igazát akarom erőltetni,de valahogy így van ez egy föld alatti bázis esetében is,vagy akár legyen az a bázis az Antarktisz alatt vagy egy hegyben ,vagy bárhol hihetetlennek hangzik,de simán lehet valós.

Amit az előbb linkeltem a furcsa hangok videók,azt sem tudja senki hogy mik lehetnek ezek a hangok amely nem csak Magyarországon hanem az egész világon hallhatóak bizonyos időszakonként,arra vonatkozóan is csak találgatnak rettentő sok dolog van amiknél a tudománynak fogalma nincs dolgokról.

A piramisok építésébe már bele sem megyek mert olyan vita kerekedik itt hogy ne tovább :D :D

2015. aug. 29. 18:15
 50/99 anonim ***** válasza:
68%

na meg van a videó ,az emberről aki állítólag lelőtt egy idegent :

https://www.youtube.com/watch?v=dgJt_dXwWZo

2015. aug. 29. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!