UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA
volt ürhajósa szerint. Mit gondólsz erről?
Figyelt kérdés
Az UFÓk-ról sokan rossz véleményen vannak és főleg a háttérhatalom (illuminátusok) próbálják a közemberek felé ezt lekommunikálni, miközben a valóság az, hogy éppen az UFÓk azok akik a háttérhatalom által kitervelt atomháborút akadályozták meg. Mondja A NASA volt űrhajósa Dr. Edgar Mitchell [link]
Nyilván nem sikerült elolvasni amit leírtam vagy csak értelmezni, de még mindig nincsenek boszniai piramisok, és nem a szakma nagyrésze ért egyet ebben, hanem a szakmából mindenki. Az egyiptomi piramisokat pedig egyiptomiak, az amerikaiakat meg amerikai őslakosok építették, amiben szintén az egész szakma egyetért. És egyetlen bizonyíték vagy tény sincs ami ezt cáfolná, az nem tény ha egy magyar oldal ír valamit mindenféle alátámasztás, tudós, labor nélkül.
2015. aug. 29. 23:36
73/99 anonim válasza:
A tudosoknak szent a szava???:D
2015. aug. 29. 23:43
74/99 anonim válasza:
Kb 10 hozzászólással ezelőtt erre utaltam,hogy a piramisokat már fel sem hozom ,mert vita lesz belőle :D :D :D :D mindig ez van
Amúgy komolyan,körül kell nézni a világban ,kinyitni a szemünket és akkor rájövünk,hogy mekkorát kamuztak nekünk egy csomó mindenben!!!
Húsvét szigetek,egyiptomi piramisok,boszniai piramisok,stone hange,maja piramisok stb stb ,meg amit még takarnak az óceánok tengerek és az anyaföld
2015. aug. 30. 00:15
75/99 anonim válasza:
Nem a tudósok műszerei, mérési adatai a szentek. És legfőképpen nekik vannak adataik egyáltalán, nem csak hasraütésszerűen mondanak dolgokat. De nyilván magyarázhatom mivel elolvastál egy cikket és elhitted amit leírtak benne így úgyse fogod fel mi az a forrás, önálló labor által hitelesített adatok, szakember, vagy az impresszum, ami ha nincsen egy honlapnál akkor azt az oldalt megnyitni is felelsleges.
2015. aug. 30. 00:21
76/99 anonim válasza:
Én nem is állítom amúgy hogy nem emberek építették a piramisokat....csak éppen nem akkor,nem azzal a technikával,nem abból a célból!
Ja és nagy valószínűséggel 100x fejlettebb civilizáció lehetett,amit valami eltörölt a föld felszínéről ezek az atombiztos építmények pedig fentmaradtak! szerintem kb ez lehetett
2015. aug. 30. 00:22
77/99 anonim válasza:
Az a baj a tudósokkal,hogy nem foglalkoznak az ellen érvekkel az egyiptológusok meg pláne....
2015. aug. 30. 00:25
78/99 anonim válasza:
Na ez meg egy olyan állítás amit nem csak a régész szakma, de a geológus és fizikus szakma is egyöntetűen cáfol. De a te dolgod, szabad országban élünk azt hiszel amit akarsz, hiteles fórumokon úgyis csak a tények számítanak.
2015. aug. 30. 00:26
79/99 anonim válasza:
Mutass ellenérvet. És az nem érv, hogy valaki ezt állította, főleg ha még papírja sincs róla, hogy kompetens, de ha van még akkor se elég ennyi.
ha még nem láttad nézd meg minden elfogultság nélkül,szerintem igazán elgondolkoztató benne egy két adat,no nem azt mondom,hogy minden úgy van ahogy elmondják benne,de azért elég sok dolog van amire a tudósok nem tudnának mit mondani max azt hogy véletlen....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!