Csak én tartom betegnek az olyan embereket, akik azt állítják, láttak már szellemet/vámpírt/egyéb paranormális jelenséget?
Ezt most tényleg nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat? Meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg ti képzeltétek be magatoknak a dolgot? Vagy csak trollkodás céljából ijesztgetitek a jónépet?
Szögezzük le, hogy nekem is volt egy 'szellemmániás' korszakom régebben, 8-9 éves lehettem, mikor két velem egykorú barátnőmmel kutattuk a témát, minden áron meg akartunk idézni néhány kísértetet. Roppant érdekes módon ők a mai napig azt állítják, a minennapos tevékenységek listájára írható náluk a szellemekkel való smúzolás, én bezzeg még eggyel sem találkoztam, hiába hittem bennük.
Szóval mi is ez valójában? Ők a hülyék vagy csak én nem rendelkezem ezzel a bizonyos "különleges képességgel" (amit persze hülyeségnek tartok)?
én meg nem hiszem hogy a Földön kívül lenne más bolygó mert nem láttam.Akkor azok szerint én lennék a hülye aki már járt más bolygón...
Szóval én se tartottalak betegnek mert nem hiszed el azt ami létezik.De mostmár azt gondolom hogy egy paraszt vagy mert lebetegezel mindenkit.... pusztulj el kö.csög
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-23 23:37
"Mind kazudnak"
Na mivan te nagyokos?XD sok ésszel áldott meg az Isten téged hogy itt okoskodsz a 0%-os IQ-dal :D az a te hibád hogy nem álltál sorba észért...vagy visszafele fejlődsz...
anyucidnak is hazudtak.Nem vagy a gyereke...te valami muzulmán indián kölyke lehetsz :D na csáóóó
07-23 23:37
"mind hazidnak"
Jó lehet neked.Te a fejekbe látsz. Gondolatolvas vagy.
Hogy csinálod?
Visszakanyarodva a kérdéshez:
Szerintem csak az ember olyan határtalanul egoista lény, hogy azt gondolja mindenek felett áll és minden olyan dolgot kizár a tudatából, ami nem feltétlen igényel különösebb (tudományos) magyarázatot.
Szerintem egyszerűen csak venni kell a bátorságot és befogadni azt, hogy a "sövényen túl" is létezhet valami.
Utolsó; én nem gondolom, hogy mindenek felett állok, de képzeld már magad a helyembe! Én most azt mondom, létezik Kula bácsi. Elhiszed? Nem? Hát hogy lehetsz ilyen egoista?...
Nem tudom, miért kell kiprovokálni belőlem az ideges hangvételű válaszokat, ha már egyszer lenyugodtam és beismertem, hogy igazatok van.
Bíró Miklos nagyon okos ember, csak keveset olvastam amit írt. De minden szava igaz! Örülök azért hogy még vannak ilyen emberek mint ő. Gondoljunk csak bele, 5 év múlva az emberek trehányok lesznek, gorombák, nem fog mást érdekelni semmi és senki.
Sok gonosz ember van.
Na a lényeg, hogy szellemek már pedig vannak, én szoktam látni szellemeket, igaz hogy csak ritkán. De néha tisztán kitudom venni a szellemeket, és azt hogy mit csinálnak.
Most mondom hogy nem hazudok, és nem találom ki. MInek találnám ki és minek hazudnák?
Tegnap amikor mentünk a szüleimmel bicskére, egy öregember kapált az autópálya mellet, fekete póló volt rajta, a nadrágja szürke volt, azon lepődtem meg, hogy az a szellem a betonos utat kapálta úgy ment előre. 3 másodpercig láttam. a ruha ami rajta volt szakat volt pár helyen , régi ruhát viselt. Már nem tisztán emlékszek hogy volt-e rajta kalap, vagy csak az arcán lévő szőrt néztem kalapnak
még mesélhetnék, de nem szeretnék... Én nem félek tötlük már meg szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!