Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak én tartom betegnek az...

Csak én tartom betegnek az olyan embereket, akik azt állítják, láttak már szellemet/vámpírt/egyéb paranormális jelenséget?

Figyelt kérdés

Ezt most tényleg nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat? Meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg ti képzeltétek be magatoknak a dolgot? Vagy csak trollkodás céljából ijesztgetitek a jónépet?

Szögezzük le, hogy nekem is volt egy 'szellemmániás' korszakom régebben, 8-9 éves lehettem, mikor két velem egykorú barátnőmmel kutattuk a témát, minden áron meg akartunk idézni néhány kísértetet. Roppant érdekes módon ők a mai napig azt állítják, a minennapos tevékenységek listájára írható náluk a szellemekkel való smúzolás, én bezzeg még eggyel sem találkoztam, hiába hittem bennük.

Szóval mi is ez valójában? Ők a hülyék vagy csak én nem rendelkezem ezzel a bizonyos "különleges képességgel" (amit persze hülyeségnek tartok)?

2011. júl. 22. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem pont ma végzem el a "feladatot", mert nincs itthon gyertya (eddig erről nem volt szó), de amint lesz rá lehetőség, megcsináljuk a spanokkal. Elvileg minek kéne történnie?:D
2011. júl. 22. 19:41
 22/81 anonim ***** válasza:
Nem betegek azok,akik láttak már paranormális jelenséget.Én egyszer láttam már szellemet és láttam már UFO-t is.Ha nem hiszed el/betegnek tartasz,attól én még láttam.Kíváncsi vagyok,hogy ha te látnál egy szellemet és felírnád ide,mit szólnák,ha kinevetnének...
2011. júl. 22. 19:42
 23/81 anonim ***** válasza:
Utolsó, megörültél? Én a bloody marit csak példaképp mondtam, tudom hogy az kamu. Igazi idézést sose javasoltam volna!
2011. júl. 22. 19:43
 24/81 A kérdező kommentje:
Levesmártás, mivel magam sem hinném el, nem írnám ki ide, így nem röhögne ki senki, ebből kifolyólag nem szólnék semmit.:D
2011. júl. 22. 19:43
 25/81 anonim ***** válasza:

19:43,nem idéztem meg egy szellemet sem.Az ilyenekkel szerintem nem szabad játszani.

Kérdező:

Ha lenne bizonyítékod,felírnád?Töltsd le a Google Földet és írd be a kereséshez ezt a koordinátát:

34°21'12.33"S 18°29'24.02"E Nagyítsd ki a középső képet és láthatsz egy UFO-t.

2011. júl. 22. 19:54
 26/81 anonim ***** válasza:
Láttam már szellemet és vámpírt is. Vannak akik egész életükben nem észlelnek semmi paranormális dolgot, és vannak akik végig. Ha tetszik, ha nem!
2011. júl. 22. 19:55
 27/81 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:54

És ezt te komolyan elhiszed hogy az egy UFO és hogy valójában ott volt a fényképp készítésekkor?:D

2011. júl. 22. 19:58
 28/81 A kérdező kommentje:

Levesmártás, szerintem 19:43 nem rád célzott.:D Amúgy nem tudom, milyen Google Földről beszélsz, de valahogy csak megoldom.

19:55, nekem mindegy, én addig örülök, míg nem képzelek be magamnak ilyen baromságokat. Ha ez netán mégis bekövetkezne, én követelném, hogy utaljanak be egy diliházba.

2011. júl. 22. 20:00
 29/81 anonim ***** válasza:

19:58,de nem csak egy furcsa dolgot lehet látni a képen.Ott van pl.egy egy szürkés csík az égen,a másik oldalon pedig három köralakú halvány pont.Mind a három pontnak ugyanolyan alakja van.

Kérdező:A Google Föld,más néven Google Earth egy program,amivel a műholdról lefényképezett Földet nézegethetjük.

2011. júl. 22. 20:06
 30/81 A kérdező kommentje:
Na jó, majd megnézem, bár ez nem hangzik valami hihetően...:D
2011. júl. 22. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!