Csak én tartom betegnek az olyan embereket, akik azt állítják, láttak már szellemet/vámpírt/egyéb paranormális jelenséget?
Ezt most tényleg nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat? Meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg ti képzeltétek be magatoknak a dolgot? Vagy csak trollkodás céljából ijesztgetitek a jónépet?
Szögezzük le, hogy nekem is volt egy 'szellemmániás' korszakom régebben, 8-9 éves lehettem, mikor két velem egykorú barátnőmmel kutattuk a témát, minden áron meg akartunk idézni néhány kísértetet. Roppant érdekes módon ők a mai napig azt állítják, a minennapos tevékenységek listájára írható náluk a szellemekkel való smúzolás, én bezzeg még eggyel sem találkoztam, hiába hittem bennük.
Szóval mi is ez valójában? Ők a hülyék vagy csak én nem rendelkezem ezzel a bizonyos "különleges képességgel" (amit persze hülyeségnek tartok)?
19:43,nem idéztem meg egy szellemet sem.Az ilyenekkel szerintem nem szabad játszani.
Kérdező:
Ha lenne bizonyítékod,felírnád?Töltsd le a Google Földet és írd be a kereséshez ezt a koordinátát:
34°21'12.33"S 18°29'24.02"E Nagyítsd ki a középső képet és láthatsz egy UFO-t.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:54
És ezt te komolyan elhiszed hogy az egy UFO és hogy valójában ott volt a fényképp készítésekkor?:D
Levesmártás, szerintem 19:43 nem rád célzott.:D Amúgy nem tudom, milyen Google Földről beszélsz, de valahogy csak megoldom.
19:55, nekem mindegy, én addig örülök, míg nem képzelek be magamnak ilyen baromságokat. Ha ez netán mégis bekövetkezne, én követelném, hogy utaljanak be egy diliházba.
19:58,de nem csak egy furcsa dolgot lehet látni a képen.Ott van pl.egy egy szürkés csík az égen,a másik oldalon pedig három köralakú halvány pont.Mind a három pontnak ugyanolyan alakja van.
Kérdező:A Google Föld,más néven Google Earth egy program,amivel a műholdról lefényképezett Földet nézegethetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!