Tapasztaltatok már paranormális jelenséget?
Elsőnek: A deja vu nem paranormális jelenség. Kérdezz meg egy valódi pszichológust, pszichiátert vagy olvass utána és tudni fogod.(Ne parát , hanem olyat aki igazi egyetemet végzett) Ajánlom figyelmedbe Dr Bíró Gyula NLP és Hipnoterapeuta , stb.. írásait, vagy előadásait például.
Kérdezőnek:
Egyébként meg minden paranormális ami nemnormális. ,,Para" talán azt jelenti igaziból, hogy ,,nem".(?)
Ettől még mindenre van is igazi, logikus, tudományos vagy ésszerű magyarázat, és nem a ,,belemagyarázósdira" gondolok.- Bár utóbbi magyarázatok többnyire nem érdekesek, sőt unalmasak ezért inkább nem hiszik el és keresnek valami izgalmas , bár kamu ezo történetet hozzá. Bármennyire fáj is és tényleg színtelen , ráadásul uncsi: A legtöbb jelenségnek van megalapozott magyarázata, ha más nem , hát a pszichológia, hogy abban hisz az ember amiben hinni akar és hiába minden észérv ez ellen, akkor is inkább az izgalmas kamuban hisz:-))
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:57
Jaj mert szerinted nem viccből írtam, mákvirág...:D Egyébként szerintem teljesen szubjektív, mi a normális, és mi nem - én konkrétan teszek rá, hogy pár ilyen-olyan agyturkász kitalálta, mi a paranormális – ha egy kisgyerek véreset kakál, neki az paranormális, mert soha előtte nem kakált véreset…minden első benyomás-tapasztalat paranormális ezen az alapon :) Na de ne vitázzunk ezen, amúgy sem hiszek olyan értelemben paranormális dolgokban, amikre a kérdező gondolt :D
Bocsesz.:-) Nem volt mosoly a deja vu után:-))Nem kioktatásnak szántam, csak azt hitem nem olvastál utána , hogy az miért van.
Mellesleg, az ezo körökben a deja vu-t hozzák fel magyarázatként so-kmindenre, és tudomást sem vesznek róla, hogy ennek van értelmes magyarázata már rég. És igazad van, minden para amivel még nem találkozott valaki. Az újszülöttnek minden vicc új, ahogy a régi mondás tartja.
Igen...különös okokból mindig ott terem néhány ...
...ránc a nagymamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!