Csak én tartom betegnek az olyan embereket, akik azt állítják, láttak már szellemet/vámpírt/egyéb paranormális jelenséget?
Ezt most tényleg nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat? Meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg ti képzeltétek be magatoknak a dolgot? Vagy csak trollkodás céljából ijesztgetitek a jónépet?
Szögezzük le, hogy nekem is volt egy 'szellemmániás' korszakom régebben, 8-9 éves lehettem, mikor két velem egykorú barátnőmmel kutattuk a témát, minden áron meg akartunk idézni néhány kísértetet. Roppant érdekes módon ők a mai napig azt állítják, a minennapos tevékenységek listájára írható náluk a szellemekkel való smúzolás, én bezzeg még eggyel sem találkoztam, hiába hittem bennük.
Szóval mi is ez valójában? Ők a hülyék vagy csak én nem rendelkezem ezzel a bizonyos "különleges képességgel" (amit persze hülyeségnek tartok)?
Kérdező,innen letöltheted a Google Föld legújabb verzióját:
Ha megvan,írd be a keresőbe ezt a koordinátát:
34°21'12.33"S 18°29'24.02"E
Kattints a középső fényképre és nagyítsd ki.Több furcsa dolgot is láthatsz.
Továbbá itt van néhány érdekesség:
31 15'15.53N 24 15'30.53W
37.628144,-116.848447
37°11'55.95" N 116°03'20.01"W
'A Google Föld hibát észlelt, ezért most bezárul. Elnézést kérünk a kényelmetlenségért.'
Erről ennyit.
Amúgy a tűzfal sem engedte, hogy normálisan letöltsem.
Akkor próbáld meg innen:
Magam sem tudom miért írok,hisz lét okom is van rá hogy ne írjak:1. Bár még korán van ölyan álmos vagyok,hogy jobbszeretnék lefeküdni,aludni.
2. Bolondnak beszélni falrhányt borso ó. ( Egyáltalán hogy lehetsz olyan pofátlan MARHA,hogy kijelentsd valamirol,bármiről hogy nincs méghozzá séregetve sokakat csupán azért,mert te nem láttad veled nem fordult elő? Gratulálok annak aki a levegőre hivatkozott.)
Röviden: Mivel 1938 01 26-áán születtem 1942 Karácsonyán még nem voltam 5 éves gyengébbek kedvéér épp rgy hónap hiányzott abból. A akarácsonyfa már fel volt díszítve.Néztük. Itt meg kell jegyezzem: református vagyok,de vajmi kevés vallásnevelést kaptam,inkább a néném aki ekkor már iskolába járt beszélt valamit Jézusról Ezentúl mg az is megjegyzendö,hogy hogy hogynem ennél a fa vásárlásnál már én is ott voltam..Tehát ott tartottam,hogy néztük a feldíszített karácsonyfát. S ekkor tőlem jobbra a fa törzse és széle közti táv közepétől egy kb. 25-30 cm. nagyságú babaalak megjelent és megindúl balra a törtzs mögött,s a másik széle felé,s középtávon ott eltünt. Ha hasonlítanom kellene a jalanség anyagát... nos az olyan volt mint a köd,vagy mint a TV mikor "havas"
Szellemidézésrő,márcsak koromnál fogva se hallottam. Légy te benne megnyugodva,hogy aki ilyesmit lát,az több kérdést is feltesz magának,pl.: hogy nem volt e ez valamiféle játékbaba? És ha az volt hogy jelenhetet meg ,és hogy tünhetett el...stb. Töb magyarázhatatlan esetem is volt amit leírtam,s ha érdekel olvashatod a: www. osys.hu/biromiklos kód után
Már csak egy feladatom van: "Kedves" öregem!Bár nem tudom szoknyát hordasz-e vagy nadrágot...Mielött baromságnak mondasz akármit,vagy baromnak mondasz bárkit,jó alaposan nézz előbb körül,mert a vélekedés mindig minősíti a vélekedőt. De nem hagylak magadra. Segítek. Ha igazán nagy barmot akarsz látni,NÉZZ TÜKÖRBE. Amit ott látsz majd fel is használhatod amikor a Dunát kell eltorlaszolni.
Nézd, nekem semmilyen mentális defektusom nincs, mégis láttam és éreztem dolgokat.
Nem volt pillanatnyi elmezavar, sem más a tudomány jelenlegi állása szerint magyarázható oka a dolognak, hacsak nem annyi, hogy kiterjesztettem az érzékelési tartományomat, ami megtehető, sőt az agyi aktivitás ilyen esetekben műszerekkel nyomon követhető.
Nem sokat játszadoztam ilyennel, de érdekes módon volt néhány ijesztő tapasztalatom.
Ez nem betegség, és nem beképzelés. Szkeptikusan állok az ilyenekhez, és a legtöbb itt felmerülő dolgot egyértelműen a legelemibb fizikai jelenségekkel tudom magyarázni, mégis vannak dolgok, amikkel a mai tudomány még nem tud mit kezdeni, de érdekes kísérletezési lehetőségre ad okot.
21:24, hát én sem tudom, miért írtál, mert semmi használhatót nem tudtál mondani. Monológod egyharmadában a saját példádat ecsetelgetted, a többi részét pedig a fikázásomnak szentelted. Megnyugodhatsz; te sem vagy különb nálam, hisz' ugyanolyan nyersen/sértőn fogalmaztál, mint én. Nem hiszem, hogy egy 73 éves papának nincs jobb dolga, mint GYK-n "oltogatni" a szkeptikusokat, úgyhogy még azt is kétlem, hogy annyi vagy, amennyinek mutatni akarod magad. Az pedig téged minősít, hogy a legminimálisabb ismeretség nélkül baromnak/marhának/bolondnak/pofátlannak/Duna torlaszolására alkalmasnak titulálsz valakit. További jó estét Neked!:D
21:36, az ilyen jellegű sztorikat csupán azért esik nehezemre elhinni, mert - mint már mondtam - én régebben "játszadoztam" a "szellemvilággal", mégsem láttam semmit sem akkor, sem azóta. Hiába való volt a nagy hit, szerintem hajlamos lettem volna akár bebeszélni is magamnak a dolgot, mégsem jöttek a "szellemek", pedig itt (is) azt szokták írni, hogy ha megidézel egyet, az tuti kísérteni fog egy darabig. Hát velem nem történt ilyesmi, ebből gondoltam/gondolom, hogy hülyeség.
Hát, a hit csak annyiban kell hozzá, hogy ne korlátozzon,(mert ha nem akarod meglátni az úton elejtve a kis piros kesztyűt, nem fogod, más köti le majd a figyelmed) egyébként meditatív állapotban érdemes gyakorolni a tudatnyitást, utána jöhet az érzékelés kiterjesztése.
:)
Végső soron eligazítani úgysem tud senki, neked kell megtalálni az utad.
Javasolni esetleg tudom a Kelet Mágusait- ami 400ftos könyvecske, de érdekes elméletként jelenik meg benne az ember-rádió analógia:
mikoris az ember adó és vevő is, felfogva a levegőben "szálló" projekciókat, hipnotikus hatásokat.
A keleti és nyugati gondolatokat veti kicsit össze, de ez nem szellemes téma, csak passzolhat a fentebb vázolt gondolataimhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!