Aki nem érzékel semmiféle paranormális jelenséget (pont, pont, pont)?
Kétfélét hallottam:
- érzékelni kiváltság
- bárki érzékelheti.
Ha a 2.-hoz tartjuk magunkat, akivel semmi fura nem esik meg. lehet olyan erős a szellemi jelenléte, hogy a puszta létezésével távol tartja a paranormális dolgokat? Vagy lehet van valami talizmánja, ami védelmet bocsát rá?
Arra tudok még gondolni, h az életében nincs rá szüksége, ilyen karma-szerű dolog, egyszerűen nem ez a feladta.
Van akinek pedig az, h ezzel segítsen...
Én így gondolom, érthető, amit mondani akartam?
ehhez azt kellene megvizsgálni, hogy az észlelők és nem észlelők között mi az alapvető különbség
és megvan a válasz erre
mindenki észlelheti, de az emberek többsége szándékos vagy szándékolatlan vakságban szenved, ami viszont jó abból a szempontból, hogy nem kell magukban lerendezni azt a kellemetlen helyzetet, hogy ráébrednek, hogy mindig, mindenütt ott vannak a különféle lények.
Ha nem látod őket, általában véve ők sem látnak téged, legalábbis nem törődnek veled, de ha látod őket, ők is látnak, és gyűlni kezdenek körülötted különféle okokból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!