Valaki linkelne szellemes jelenséget?
kérdést hülyén fogalmaztad de nem gáz :D
youtubon ottvan egy csomo néz meg mondjuk 10 20percesr azt abbol a 200percböl kb 10perc igazi és nem kamu.
15 évvel ezelőtt történt.
Anyukámmal sétáltam az egyik utcán, amikor az út másik oldalán lévő járdán megpillantottam egy 40 év körüli férfit, aki nagyon gyorsan, erőteljesen sepregette a járdát, közben sírt és ordibált. Alacsony növésű, fekete és hullámos hajú, bajszos ember volt, farmernadrágot és kék-fehér vízszintes csíkozású pólót viselt.
Mutattam anyának, hogy „ott egy síró-rívó bácsi”, de ő nem látta, és nem is hallotta a kiabálását. Szomorúság, fájdalom és félelem töltött el, szinte éreztem a „síró-rívó bácsi” érzéseit. Fényes nappal volt.
Később részletesen elmondtam a szüleimnek a történetet, és kiderült, hogy abban a házban, ami előtt a „síró-rívó bácsit” láttam, lakott egy, a „személyleírásommal” teljesen megegyező férfi, aki nem sokkal az előtt halt meg autóbalesetben, mielőtt én láttam a szellemét. Vannak gyermekei, szerintem azért sírt és kiabált, mert nem láthatja többé őket, és a gyerekei se őt.
Mostanában majdnem minden nap elsétálok a ház előtt, ahol 15 évvel ezelőtt láttam, de szerencsére azóta sem találkoztam vele.
Ez az egyik legrégibb emlékem, amire részletesen emlékszem.
18/F
Vannak ilyen képzelt történetek. Valószínűleg igaz amit leírt a válaszoló,miért lenne kamu? Talán hallotta a felnőtteket beszélni erről és a fantáziája összerakott egy képet jóval a beszélgetések után. Van ilyen a gyerekekkel, néha nem is tudjuk,hogy honnan szedik az eseményeket, pedig csak hallanak minket beszélgetve, amikor épp azt gondoljuk, hogy nem. Másrészt, nem tudják, hogy miről beszélünk, de a mozaikokból simán összeraknak képeket és az tudat alatt ott mocorog bennük. Na ennyi erről.
filmek meg mind kamu, nem érdemes nézegetni őket:-)) Szellemek nincsenek egyébként , ha ilyen filmeket keresel menj el egy video tékába és találsz jobb vagy rosszabb rendezésben néhányat.
2. válaszoló vagyok
Úgy értettem, hogy a lehetséges fájdalmait éreztem, mivel sírt és kiabált, én pedig erős szomorúságot éreztem.
Még most is tisztán látom az eseményt, az anyukám is emlékszik mindenre. (Mármint arra, hogy ott láttam azt a szellemet, de ő nem látta (ahogy a leírásban van), és, ahogy részletesen elmondtam neki történteket. Egyébként elhunyt férfi családja néhány hónapra rá elköltözött.
*a történteket
*az elhunyt férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!