Csak én tartom betegnek az olyan embereket, akik azt állítják, láttak már szellemet/vámpírt/egyéb paranormális jelenséget?
Ezt most tényleg nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat? Meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg ti képzeltétek be magatoknak a dolgot? Vagy csak trollkodás céljából ijesztgetitek a jónépet?
Szögezzük le, hogy nekem is volt egy 'szellemmániás' korszakom régebben, 8-9 éves lehettem, mikor két velem egykorú barátnőmmel kutattuk a témát, minden áron meg akartunk idézni néhány kísértetet. Roppant érdekes módon ők a mai napig azt állítják, a minennapos tevékenységek listájára írható náluk a szellemekkel való smúzolás, én bezzeg még eggyel sem találkoztam, hiába hittem bennük.
Szóval mi is ez valójában? Ők a hülyék vagy csak én nem rendelkezem ezzel a bizonyos "különleges képességgel" (amit persze hülyeségnek tartok)?
Én mindig azt szoktam mondani, hogy nem azt hiszem el, hogy UFÓt, szellemet vagy akármit láttak, hanem azt, hogy ÁTÉLTÉK.
Mint ahogy én is régen sok szellemidézésen részt vettem. Olyan tapasztalásaim voltak, hogy igazi hívőnek kéne lennem, de ehelyett én is csak azt szoktam mondani, hogy átéltem. Ez azért lényeges, mert a racionális eszemmel magam sem hiszek a szellemekben, holott sikeres szeánszokat rendeztünk. Nem is egyet. De hogy valóban szellemet idéztünk-e vagy kollektív transzban hallucináltunk, ezt ugyebár nem tudhatom. Csak azt, hogy az emlékezetemben ez egy átélt dolog.
Nyilván van, aki csak fényezi a sztoriját, de nem hiszem, hogy több ezer ember csak hülyülésből mondana ilyet. Biztos vagyok benne, hogy jópáran valóban láttak már valamit.
Remélem, én soha sem fogok...
"nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat"
ÁÁÁ, tényleg nem cseszetetés...
19:00, és arra nem gondoltál, hogy egy hülye elkezdte, a többi meg folytatta (valaki szimpla baromkodásból, más meg beképzelte magának/hallucinált)?
Amúgy ha én "látnék" ilyet, valószínűleg én sem hinném el, második.
a vámpírokban és az ufókban nem hiszem mert még nem találkoztam velük.
De szellemmel igen 20 éves voltam mikor elsőnek megjelent azt hittem össze sz.arom magam a félelemtől, még most is a sírás kerülget mikor vissza gondolok arra a napra.
Belementem egy általam hülyeségnek tartott szellem idézésbe, még az elején csak nevetgéltem az egészen azt hittem, hogy valaki szórakozik és az egész meg van játszva, de mikor az egyik engem szemelt ki magának és olyan kérdésekre válaszolt amit senki nem tudhatott rajtam kívül, akkor vettem csak komolyan és hittel el hogy senki nem szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!