Csak én tartom betegnek az olyan embereket, akik azt állítják, láttak már szellemet/vámpírt/egyéb paranormális jelenséget?
Ezt most tényleg nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat? Meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg ti képzeltétek be magatoknak a dolgot? Vagy csak trollkodás céljából ijesztgetitek a jónépet?
Szögezzük le, hogy nekem is volt egy 'szellemmániás' korszakom régebben, 8-9 éves lehettem, mikor két velem egykorú barátnőmmel kutattuk a témát, minden áron meg akartunk idézni néhány kísértetet. Roppant érdekes módon ők a mai napig azt állítják, a minennapos tevékenységek listájára írható náluk a szellemekkel való smúzolás, én bezzeg még eggyel sem találkoztam, hiába hittem bennük.
Szóval mi is ez valójában? Ők a hülyék vagy csak én nem rendelkezem ezzel a bizonyos "különleges képességgel" (amit persze hülyeségnek tartok)?
22:19 (Bíró Miklós)!
'a viták csak haraghoz vezethetnek,s végül mindkét fél marad saját álláspontján.' -> Ez nagy igazság, én is rádöbbentem nemrégiben. Ezt a kérdést is csak a pillanat hevében írtam ki, már meg is bántam, mert visszaolvasva még nekem is úgy jön le, mintha provokáció céljából írodott volna.
Azt hiszem, világossá vált számomra a Horn Gyulás/MSZP-s rész is, de mégegyszer kijelentem; NEM a valóságot próbáltam letagadni, csak mivel én nem tapasztaltam ilyesmit, nehezemre esik elhinni, hogy létezik. Gondolom, ez érthető.
'Ismerőseidnek mondhatod - ha akarod - nem ilyen tudás szerint fogadja el Isten az embert,hanem Jézus krisztusba vetett hit által.' -> Szerintem ezt ők is tudják, csak mivel nem vallásosak (jobbára ateisták), nem veszik komolyan az ilyesmit.
'Az életben majd megtapasztalod: minden összefügg mindennel.' -> Na igen, ez is kezd ismerős lenni (nyilván később biztosabb leszek a dolgomban, hisz' fiatal vagyok még).
Kösz a választ, nyomtam rá egy zöld kezet.
Többieknek üzenem; nehogy már vitatkozni kezdjetek egy lényegtelen momentumon!:D
20:12 jól mondja.
Egyébként eddig sem voltam abnormális (szerintem), csak már betelt nálam a pohár, amiért annyian megpróbálták rám tukmálni a nézeteiket. De abban igazatok van, hogy túlzásba estem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!