Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak én tartom betegnek az...

Csak én tartom betegnek az olyan embereket, akik azt állítják, láttak már szellemet/vámpírt/egyéb paranormális jelenséget?

Figyelt kérdés

Ezt most tényleg nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat? Meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg ti képzeltétek be magatoknak a dolgot? Vagy csak trollkodás céljából ijesztgetitek a jónépet?

Szögezzük le, hogy nekem is volt egy 'szellemmániás' korszakom régebben, 8-9 éves lehettem, mikor két velem egykorú barátnőmmel kutattuk a témát, minden áron meg akartunk idézni néhány kísértetet. Roppant érdekes módon ők a mai napig azt állítják, a minennapos tevékenységek listájára írható náluk a szellemekkel való smúzolás, én bezzeg még eggyel sem találkoztam, hiába hittem bennük.

Szóval mi is ez valójában? Ők a hülyék vagy csak én nem rendelkezem ezzel a bizonyos "különleges képességgel" (amit persze hülyeségnek tartok)?

2011. júl. 22. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
utolsó előttinek: na varrok neked gombot 12éves :D sok gyerek kitalál dolgokat, és a szöveged sem valami egyszerűen elhihető. csak azért nem szeretem ezt az oldalt, mert a háromnegyede hazugságból áll mint a válasz, és kérdés is.
2011. júl. 25. 02:56
 52/81 anonim ***** válasza:
Nem ''eröltetem'' rád hogy hidd el, lehet hogy képzelődtem, de akkor a 21 éves testvérem miért látta?:s
2011. júl. 25. 15:51
 53/81 A kérdező kommentje:

22:19 (Bíró Miklós)!

'a viták csak haraghoz vezethetnek,s végül mindkét fél marad saját álláspontján.' -> Ez nagy igazság, én is rádöbbentem nemrégiben. Ezt a kérdést is csak a pillanat hevében írtam ki, már meg is bántam, mert visszaolvasva még nekem is úgy jön le, mintha provokáció céljából írodott volna.

Azt hiszem, világossá vált számomra a Horn Gyulás/MSZP-s rész is, de mégegyszer kijelentem; NEM a valóságot próbáltam letagadni, csak mivel én nem tapasztaltam ilyesmit, nehezemre esik elhinni, hogy létezik. Gondolom, ez érthető.

'Ismerőseidnek mondhatod - ha akarod - nem ilyen tudás szerint fogadja el Isten az embert,hanem Jézus krisztusba vetett hit által.' -> Szerintem ezt ők is tudják, csak mivel nem vallásosak (jobbára ateisták), nem veszik komolyan az ilyesmit.

'Az életben majd megtapasztalod: minden összefügg mindennel.' -> Na igen, ez is kezd ismerős lenni (nyilván később biztosabb leszek a dolgomban, hisz' fiatal vagyok még).

Kösz a választ, nyomtam rá egy zöld kezet.

Többieknek üzenem; nehogy már vitatkozni kezdjetek egy lényegtelen momentumon!:D

2011. júl. 25. 16:19
 54/81 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem el! A kérdezönek végre normális lett az IQ-ja! :):):)
2011. júl. 25. 19:01
 55/81 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,nem vagyok otthon a szimbolikában. Mit jelent a zőld kéz?
2011. júl. 25. 19:30
 56/81 anonim ***** válasza:
LOL XDXDXD a zöld kézzel lehet értékelni a válaszokat a gyakorin. Ott van minden válasz mellett egy zöld, egy fehér, és egy piros kéz. Ha a zöldre kattintassz, akkor szerinted az adott válasz hasznos. Ha a fehérre, akkor közepesen hasznos, ha pedig a pirosra, akkor szerinted a válasz egyáltalán nem hasznos. Minél több pontot, (zöld, vagy fehér kezet) kap valaki, annál nagyobb lessz a hasznos válasz százaléka. Ezt a százalékot az illetö válaszaiban lehet megnézni. A piros kéz minuszolja ezt a százalékot. Érted?
2011. júl. 25. 20:12
 57/81 A kérdező kommentje:

20:12 jól mondja.

Egyébként eddig sem voltam abnormális (szerintem), csak már betelt nálam a pohár, amiért annyian megpróbálták rám tukmálni a nézeteiket. De abban igazatok van, hogy túlzásba estem.:D

2011. júl. 25. 20:30
 58/81 anonim ***** válasza:
15:51 lehet hogy a testvéred sem látta csak megakart ijeszteni stb. tudod hányszor mondták nekem is a rokonaim (de csak ijesztésből) hogy láttak szellemet? annyira halálra réműlnél :DDD
2011. júl. 25. 21:35
 59/81 anonim ***** válasza:
Köszi szépen a válaszokat. Éertem.
2011. júl. 25. 22:28
 60/81 anonim ***** válasza:
De ha nem hiszel benne, minek kell itt okoskodni meg lenézni aki hisz benne?
2011. júl. 26. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!