Csak én tartom betegnek az olyan embereket, akik azt állítják, láttak már szellemet/vámpírt/egyéb paranormális jelenséget?
Ezt most tényleg nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat? Meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg ti képzeltétek be magatoknak a dolgot? Vagy csak trollkodás céljából ijesztgetitek a jónépet?
Szögezzük le, hogy nekem is volt egy 'szellemmániás' korszakom régebben, 8-9 éves lehettem, mikor két velem egykorú barátnőmmel kutattuk a témát, minden áron meg akartunk idézni néhány kísértetet. Roppant érdekes módon ők a mai napig azt állítják, a minennapos tevékenységek listájára írható náluk a szellemekkel való smúzolás, én bezzeg még eggyel sem találkoztam, hiába hittem bennük.
Szóval mi is ez valójában? Ők a hülyék vagy csak én nem rendelkezem ezzel a bizonyos "különleges képességgel" (amit persze hülyeségnek tartok)?
És miből gondolod hogy igazat mond?
Lehet csak direkt azt mondja a mit hallani akarnak az emberek és ti meg elhiszitek.
Amúgy vegyél részt egy ilyen idézésen azt megtudod.
Én soha nem tapasztaltam semmi és nem is fog senkise mivel nem léteznek.
Úgy ahogy isten sem és egyéb fasz*ság sem.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A jövőt a jósok tudják megmondani, hozzájuk fordulj ha tudni akarod. Na ők tuti csak kamuznak
19:17 (70%-os) Miért, te talán "találkoztál" efféle lényekkel?
Másik 19:17 (66%-os), tökéletesen kiegészítetted az eddigi irományaimat, ezeket a lehetséges alternatívákat kihagytam. Osztom a véleményed, egy teljesen 100-as, módosulatlan tudatállapotú ember a büdös életben nem fogja azt mondani, hogy látta a 20 éve elföldelt Mari nénit.
Ugyanezt üzenem a többieknek is.
Akkor most egy pillanatra hagyjuk azokat, akiknek állítólag volt részük ilyen tapasztalatban. Azt mondjátok meg, hogy aki tényleg nem "látott" semmit, miért állítja oly' biztosra, hogy léteznek szellemek?
ne azt csináld meg, hanem állj egy nagy tükör elé aminek két oldalára tegyél egy egy gyertyát persze legyen meggyújtva és nézz a tükörbe jó sokáig. Nem kell semmi szöveget mondani és nem is szellemet fogsz látni.
Majd holnap írd már meg mi történt. Jah de valaki legyen ott veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!