Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak én tartom betegnek az...

Csak én tartom betegnek az olyan embereket, akik azt állítják, láttak már szellemet/vámpírt/egyéb paranormális jelenséget?

Figyelt kérdés

Ezt most tényleg nem csesztetésből kérdezem. Honnan szeditek ezeket a baromságokat? Meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg ti képzeltétek be magatoknak a dolgot? Vagy csak trollkodás céljából ijesztgetitek a jónépet?

Szögezzük le, hogy nekem is volt egy 'szellemmániás' korszakom régebben, 8-9 éves lehettem, mikor két velem egykorú barátnőmmel kutattuk a témát, minden áron meg akartunk idézni néhány kísértetet. Roppant érdekes módon ők a mai napig azt állítják, a minennapos tevékenységek listájára írható náluk a szellemekkel való smúzolás, én bezzeg még eggyel sem találkoztam, hiába hittem bennük.

Szóval mi is ez valójában? Ők a hülyék vagy csak én nem rendelkezem ezzel a bizonyos "különleges képességgel" (amit persze hülyeségnek tartok)?

2011. júl. 22. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
19:17 /2: *Szerintem aki ezt állítsa az vagy beképzeli magának , vagy fel akarja magára hívni a figyelmet , vagy be van szívva és hallucinál!* történelem szakos vagy, és azt mondod hogy azt ''állítsa'' ez eléggé cigányosan, és románosan hangzott, bocs.. :DDD
2011. júl. 22. 23:08
 42/81 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok bolond, és a volt kollégáim sem azok, de a kórházban, ahol dolgoztam, bizony tapasztaltunk éjszakánként furcsa dolgokat.

Soha nem foglalkoztam szellemidézéssel, nem is igazán hittem bennük, de sok minden történt, ami véletlennek egy kicsit sok lett volna.

Azóta elfogadom, hogy nagyon is lehetséges, hogy van túlvilág és vannak szellemek.

De kit érdekel?

Vannak, vagy sem, nekünk a Földi dolgokkal kell törődnünk, nem szellemekkel, démonokkal, angyalokkal, és hasonló dolgokkal.

2011. júl. 23. 12:11
 43/81 A kérdező kommentje:
12:11 nézeteit még én is elfogadom, ez így, ebben a formában teljesen korrekt. Én azt nem mondtam, hogy túlvilág nem létezik, csak azt tartottam/tartom kizártnak, hogy a halottak lelkei idejönnek trollkodni az élők világába. "Bajom" csak azokkal van, akik a neten (pl. itt, GYK-n is) ijesztgetik a többieket és váltig állítják, hogy ők bizony bizalmas kapcsolatot ápolnak a halottakkal. Ez nekem már sok. Igazából azoknak sem nagyon hiszek, akik nem próbálnak meggyőzni, de őket mégsem tartom olyan elmeroggyantnak, mint az imént emlegetett embereket. Úgyhogy nem akartam degradálni senkit, bármiféle irónia nélkül írtam meg az eredeti kérdést.
2011. júl. 23. 14:54
 44/81 anonim ***** válasza:
46%
ez kérdezőnek megy: szerintem aki ki írja azt hogy látott már démont meg szellemet meg az a rejtélyes 404 king akit elvittek az ufók mind hazudnak, vagy csak megunták az életüket, és izgalmat vágynak
2011. júl. 23. 23:37
 45/81 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok - így helyesebb: izgalomra vágynak*
2011. júl. 23. 23:38
 46/81 anonim ***** válasza:
48%

Mért használsz érthetetlen szavakat? trollkodás,smúzolás. Ködösíteni akarsz velük,mint az újságírók? Már jósok idegent beloptak nyelvünkbe,pedig nekünk is van éppoly jó. Újabban majd kínait is behoznak az irányadó körök? Aztán lesz majd a nyelvünk:orosznémetangolfranciafranctudjamilyenbantunégerhottentotta,csak magyar nem.

Ha majd valaki magyart lát,srákérdez,az meg milyen náció,magyar? Mondják majd. á,nem,az valami egyveleg.

Más: Javaslom: figyelj oda amit olvasol. Én NEM szeánszoztam. SEMMIT sem tettem azért,hogy az a jelenés legyen. Csak megjelent. Nemcsak nekem van ilyen.Biztos,hogy másoknak is,csak elkerülni akarrják a kellemetlenséget,amiben most nekem van részem. Ezért hallgatnak. Talán azt gondolod csillogni akarok vele? Kik előtt?!! A gyílkosok,és a rajukszavazók előtt,és a szellemi utódukra szavazók előtt,akik Horn Gyulára,majd az MSZP-re szavaztak,akik nem ismernek se Krisztust se MÁriát,se Istent,se embert,se hazát,se tisztességet,csak a hazudozást - tőlük tanultál? - lehazudni a VALÓSÁGOT.

Sok írnivalóm lenne,de maradok a leglényegnél. Írásomban - www.osys.hu/biromiklos - két helyen is kijelentettem: "Úgy legyen irgalmas hozzám a Mindenható Isten az öröklétben,ismétlem,az öröklétben,amilyen tosztán,igazul bántam én a szavakkal." Gondolod,vagy bárki más,hogy él a földön csak egy ember is akiér veszélyeztetném üdvösségemet?!Ehez még tegye hozzá bárki aki olvassa:nem vagyok hitetlen. "Hiszek egy Istenben,mindenható atyában,mennynek és földnek teremtőjében." stb.

Mindenki higgyen amit akr... Én nem hallgathattam,mert LÁTTAM!

Tegye veletek Isten,hogy megtudjátok ebben a dologban is,hogy mi az igazság.

2011. júl. 24. 09:00
 47/81 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de ki vagy te, hogy bárkit is megítélj? És ha valaki hisz bennük? Mi közöd hozzá? Nézd, én sem hiszek, a jóslásban, a természetfeletti lényekben, a mágiában, stb., de mégse szólok be nekik, sőt, NEM IS OLVASOM azt a részleget. Rengeteg kérdezőnek nem hiszek, de nem szólok bele. Én amúgy azért olvasom ezt a témakört (mielőtt még belekötne valaki:D), mert érdekes történetek vannak benne..)
2011. júl. 24. 11:11
 48/81 A kérdező kommentje:

Bíró Miklós, kezdem azt hinni, hogy tényleg nyugdíjas vagy. Pont ugyanúgy beszélsz, mint nagyapám. Ő is mindenbe belemagyarázza a politikát és a vallást. Már csak arra kéne rájönnöm, hogy jön ide az MSZP meg Horn Gyula. Nem, nem tőlük tanultam. Az, hogy nem vagyok vallásos és nem hiszek a szellemekben, még nem egyenlő azzal, hogy "lehazudom a valóságot". Arra nem is gondoltál, hogy én tényleg nem tapasztaltam ilyesmit? Vagy te hinnél olyasmiben, amit nem látsz? Ha azt mondanám, létezik a kakimanó és én jó kapcsolatot ápolok vele, elhinnéd?

Egyébként én egy szóval nem mondtam, hogy szeánszoztál, nem tudom, hol olvastál ilyesmit. Tételezzük fel, hogy te tényleg látod a halottak szellemét. Ennek ellenére is elhihetnéd, hogy egyesek szimplán csak feltűnési viszketegségben szenvednek, ezért találnak ki hasolnó kaliberű "rémtörténeteket", ugyanis nem mindenki olyan, mint te.

11:11, hidd el, ha az ismerőseim nem cseszegetnének a hülyeségeikkel, meg sem született volna a kérdés. Engem sem érdekel, hogy a tőlem 500 km-re lakó emberek miben hisznek, viszont az már igen, ha engem is győzködni akarnak.

2011. júl. 24. 13:14
 49/81 anonim ***** válasza:
Én se hittem a szellemekben míg nem volt a vörösiszap katasztrófa, mentünk sötétbe mamámhoz és nem tudom valamelyiknél álltak a katonák testvéremmel a hátsó ülésen ültünk és láttunk egy fehér kislányarcot(a testvérem 21 éves én 12 vagyok)Erre varjál gombot.Ez a (szerintem és testvérem szerinti) szellem elkezdett sírni, és a katonák felé nézet ahol lehettet látni h vörös minden:SJó eltünt...kb 4,5km után elértünk egy patakho vörösizsap folyt benne, és megint leáttuk a ksilány arcát amint sír:(
2011. júl. 24. 14:36
 50/81 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hát látod ilyen az élet: Te azért kérdeztél,mert,ismerőseid cseszegetnek,én meg azért írtam amit... mert kérdeztél,amit... Hidd el,már régóta nem győzködök senkit,mert tapasztaltam: a viták csak haraghoz vezethetnek,s végül mindkét fél marad saját álláspontján. Pál apostol is intette övéit - minket -"testvéreim,ne bocsátkozzatok szócsatákba." Itt csak pontositok: amit írtam,az látomás volt. Ismerőseidnek mondhatod - ha akarod - nem ilyen tudás szerint fogadja el Isten az embert,hanem Jézus krisztusba vetett hit által.

Hogy jön ide MSZP,meg Horn Gyüla? Egyszerűen. az MSZP az MSZMP-ből lett Ez a párt gyilkolta halomra 1956 forradalmárait,akik életüket feláldozva jót akartak a magyar népnek Az akkori választás előtt szóbajött,hogy Hórn Gyula is a gyilkosok között volt. A rá,ésaz MSZP-re szavazok lelkiségét én itt nem akarom minösiteni,szerintem,csak forma szerint emberek. A többit - ha akarod - kérdezd meg nagyapádtól.

Az életben majd megtapasztalod: minden összefügg mindennel.

Az utóbbi kommented azt sugallja,már nyugodtabb vagy.Ennek örülök. Koptasd le valahjogy a csesztetőket,azaz ungorkodókat. Ehez is kivánoksikert és minden jót.

2011. júl. 24. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!