Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megfejtjük közösen Mereana...

M@x kérdése:

Megfejtjük közösen Mereana Mordegard Glesgorv rejtélyét?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 15:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 anonim válasza:
Mereana Mordegard Glesgorv (Original) .Ezt a fajtát nézzétek meg. Ez picit ijesztő de nem annyira.
2013. aug. 26. 11:36
 112/125 anonim válasza:
A faszom ki van az egésszel vki azt mondja hipnotizőr vki azt hogy tudós vki hogy beazonosították de eltünt vki hogy nem ember most mi van?
2013. nov. 11. 20:13
 113/125 anonim válasza:

ez lehet h bejön, még nm néztem ,de mkost megfogom!

nézzétek: [link]

2013. dec. 15. 12:03
 114/125 anonim ***** válasza:
na, lett valami?
2013. dec. 15. 14:25
 115/125 anonim ***** válasza:
100%

Én itt és most leírok nektek egy fontos dolgot...

Bizony, vannak ilyen Cursed binary file-ok, amelyek valamilyen szinten képesek stimulálni az agyat. Olyanok, mint a hipnózis, csak ezek videók, és képek.

Én el tudom képzelni, hogy volt egy ilyen eredeti videó, a youtube-n, amelyet sokan megnéztek, és rosszul lettek tőle, vagy legalábbis valami furcsa dolgot kiváltott belőlük. DE! Még is hogy a szarba lettek volna képesek a kivájt szemüket elvinni a postára, és feladni őket a youtube központjába? Hát gondolkozzatok el! Vagy esetleg a beteg agyuk segítségével elteleportálták egy borítékban? Ugyan már!

Ne értsetek félre, engem el kezdett ez az egész érdekelni, és nyomozgattam is ezek után a dolgok után, és arra jutottam, hogy igen. Képes egy videó hipnotizálni, és furcsa érzéseket kelteni benned, HA valamilyen szinten hiszel is benne. Bele kell élned magad, koncentrálnod kell, és akkor talán lesz valami. De ha hülyeségnek véled, és csak röhögsz rajtuk, igen kicsi az esélye.

A történeteket feltehetően azért gyártják hozzájuk, hogy minél többen elhiggyék, és rettegjenek tőle. Ez is nagy segítség, ha hipnotizálni szeretnének a készítők.

A videóról pedig konkrétan csak azt tudom mondani, hogy nem véletlen, hogy az eredeti 3 perces volt. Egy kis idő kell hozzá, hogy furán érezd magad. És igen, a pszichológia létezik, éppen ezért, még a sikítozós youtube-ost is el tudom képzelni.

Ez csak egy szerény vélemény.

2013. dec. 19. 19:36
 116/125 anonim válasza:
100%

Egyszer a neten angolul megtaláltam, hogy ez a videó egy nagy kamu :D

A férfi a videóból vmi teleshopos reklámban volt, és ezt a képet kivágták a videóból és hozzáadták az effekteket.

2013. dec. 25. 12:19
 117/125 anonim válasza:

én megnéztem, és elkezdett viszketni a szemem, azt hittem tényleg működik és majdnem pánikba estem, de 1 perc múlva elmúlt, nemtom mi volt, lehet h vmi pszichológiai cucc h a tested "beképzeli" magának a tüneteket, hallottam már iyenről, de ez csak akkor mükszik ha hiszel benne

én elhittem és ez lett, nemtom mi volt, és nem fogom mégegyszer megnézni

2013. dec. 26. 13:59
 118/125 klauelektra válasza:
34%

Én is megnéztem és én nem nagyon birom az ilyeneket.

Csak nagyon félek.Ha itt ülök a gépnél akkor olyan mintha valaki mögöttem közelítene.És egy csomószor úgy érzem ,hogy figyelnek.

Egy alak néz a videóban és nem csinál semmit.

Én bele pörgettem lehet azért élek még.

De szerintem nem kéne végig nézni senkinek sem!!!

Ha valaki ismert olyat aki ezt megnézte és meghalt rejtélyes módon az írjon!

És meg mondtam a tesómnak mert vele is megnéztem ,hogy ha meghalok akkor írjon ide nektek.

2014. márc. 12. 17:48
 119/125 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Megfoglak b@s*ni, majd felkötlek egy fára, és kibelezlek, mert nem nézted a fejemet a vidó végéig.

Üdv: Mordegard Glesgorv

Viccenkívűl kedves utolsó:

Te egy baszott nagy idióta vagy. Viszlát

2014. márc. 13. 19:40
 120/125 alexinh98 válasza:

Nem megbántásból vagy ilyesmi de ez egy Creepypasta:

A 'pasta' kifejezést rövid(kitalált) sztorikra is szokták használni.

A 'creepy' pedig ijesztő, hátborzongató. Ezért a jelentése: ijesztő sztorik :)

Aki ezeket elhiszi az jó nagy marha!

2014. máj. 25. 14:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!