M@x kérdése:
Megfejtjük közösen Mereana Mordegard Glesgorv rejtélyét?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 15:02
31/125 anonim válasza:
mellesleg sejtem ... nézz mélyen a szemébe 2 percig... látod a gonoszságot. wuhahahahahahhaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHHA
33/125 anonim válasza:
Áhh, a p*csááába....Kiestek a szemeim...:'( Eljön valaki segíteni megpostázni a levelet...mivel "szemtelen" lettem.
35/125 anonim válasza:
Nem szórakozom. Anyummal íratom a kommenteket, mert nincsenek szemeim!!! Nem látom a billentyűzetet!!! Már vettünk bélyeget is a levélre, nemsokára küldöma szemeimet:)
36/125 anonim válasza:
Ekkora egy f*szságot... Ahhoz hogy valaki kitépje a saját szemeit egy videótól ha hipnózisban van is, nagyon mély transzba kellene esnie hogy ignorálni tudja a fájdalmat és a saját akaraterejét. Kétlem hogy bárki is transzba esett volna egy 2 perces videó miatt.
M@x, honnan vetted ezt egyáltalán?
Az okosoknak akik azonnal Démont sejtenek a háttérben megírnám hogy a Démonok nem ártanak senkinek ok nélkül, az hogy megnézel egy videót az nem ok. A Démonok gyönyörű Istenek és nem szörnyek akik a youtuberól gyilkolnak mert az poén...
37/125 anonim válasza:
A démonok nem istenek.bocs...démonok közül is csak pár isten..és tudom hogy nem minden démon rossz.
38/125 anonim válasza:
Volt már egyáltalán tapasztalatod egy Démonnal?
39/125 anonim válasza:
33 éves felnőtt nő vagyok de nem merem megnézni a videot. A kört se nézném meg többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!