13 éves vagyok, és nagyon felkeltette érdeklődésemet ez a vmi....előszöris igaz h a hanghatások miatt van ez "hipnózis" ami sztem ökörség, de én megnéztem hang nélkül és a következőt láttam:ül egy faszi piros háttérnél és néz rám én meg rá, mintha csak szerelmet vallana ...mi ebben az ilyesztő?EGY FOS! Aztán megnéztem hanggal...na azt már nem néztem végig :D
Másodszor az az állítás h ez egy "démon"...gyerekek hol éltek?-.-" ja jön a kis démon he asszongya netezek egyet meg meg fosatok pár embert, youtubozok...perszee engem meg bejelölt facebookon xd
2012. márc. 17. 13:10
82/125 anonim válasza:
Én se merem megnézni
2012. máj. 1. 11:35
83/125 anonim válasza:
nemtom miért nem lehet megérteni, hogy nincs a neten fent azeredeti videó?!! le van törölve, lehet hogy az egész csak kamu. szóval ha megnézted az ""eredti"" videót se lett bajod._.
de legalább megtudtam pár dolgot a démonokról és ahipnózisról!:DD
2012. máj. 11. 21:04
84/125 anonim válasza:
Most már értem miért "szemtelen" a YouTube staff... Felment egy szem a harisnyájukon? Szemet szemért...kértek még? :)
A videó meg egy hatalmas hülyeség...azokkal egyetemben akik megnézik és kiszedik saját látószervüket... Egy elmebetegnek tök mindegy mit mutatnak, ha rájön az 5 perc akkor egy aranyos cicát látván is megölik magukat.
2012. jún. 28. 01:05
85/125 anonim válasza:
gyerekek :DD ez csak egy rémtörténet:))mire pár eber részegen csinált egy videot xdd a youtube ezt már közzé tette cska mvl angolul mi nme tudhattunk róla xd
2012. júl. 13. 17:18
86/125 anonim válasza:
Az égatta világon semmi nem történt! :D
2012. júl. 23. 20:09
87/125 anonim válasza:
Én ma adtam fel postán a szemeimet!!!
Még szerencse, hogy gyors-és gépíró tanfolyamot végeztem el, így szem nélkül is tudok gépelni.
2012. júl. 23. 21:25
88/125 Alaque válasza:
És azt tudtátok, hogy az X-akták az FBI titkos aktái alapján készült? De tényleg! A Kör premierjén meg mindenki szívrohamot kapott, a texasi láncfűrészes története pedig szóról szóra igaz! Aki nem hiszi el, az ostoba, tudatlan, megfertőzte őt a média, ami el akarja takarni előlünk a valóságot! Fúfúfú!
2012. júl. 27. 11:57
89/125 Won válasza:
Alaque !
Ebben tényleg van valami! Sokan már semmit sem hisznek, úgy vannak vele, csak film! Nem látják át, hogy lehet valós az is, ami elsőre abszurd. Na ez a média...
2012. júl. 27. 20:46
90/125 SemmiExtra válasza:
Semmilyen hipnotizőr sem tudja hatástalanítani a legelső alapvető védekező mechanizmusunkat...A halálfélelmet semmi sem tudja kiiktatni, főleg nem egy videón keresztül. Na persze démon mi?-.- ez komoly? Ha én egy démon lennék, biztos azzal foglalkoznék, hogy hogyan tudnék leamortizálni pár emberkét egy videóval, másfelől meg a csávó aki a vidin van, csak egy szegény mexikói hapsika, aki egy marketing reklámképén szerepelt. Igaz a hipnotizőrök képesek transzba ejteni minket, egy bizonyos ideig még Elvis Presley-k is lehetünk, akár még Michael Jackson is, de arra halandó ember nem képes, hogy saját magunkban kárt tegyünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!