Megfejtjük közösen Mereana Mordegard Glesgorv rejtélyét?
Nem tudom még mindig mi lehet a háttérben, de meg kellene szerezni az eredetit. Kísérletalanyok is kellenének. Le kellene kötözni őket és úgy megnézetni vele, hogy ne tehessen magában kárt. Lehet, hogy a videó hipnotikus hatással bír. Ezt kellene megállapítani, hogy a hang a kép, vagy az ennek az együttese adja a hatást. Ha pedig működik, akkor tovább kellene kísérletezni, hogy először leveszzük a hangot és úgy megnézetni, hogy úgy is hat-e. Ha nem, akkor nem a hangban rejlik a kulcs. Ezután pedig meg csak a hangot hallgatni és ezt is megnézni mi történik....
De ez persze csak módszer és amúgy sem egyszerű. És ráadásul önkéntesek is kellenek....
Tudjátok mire lennék kíváncsi?
Arra, hogy milyen hatást vált ki egy már alapból őrültön, vagy egy pszichopatán.
@Won
Akkor már jobb lenne úgy, hogy földarabolni a videót és csak különálló részeket mutatni be belőle és nem az eredeti sorrendben és persze külön a hangot és külön a képet. A bomba se robban szétszedett állapotban.
Orosz videóról van szó. Az oroszok már régóta folytatnak kutatásokat a parapszichológia és a tudatmódosítás terén. Ebben nagymesterek. Továbbá az oroszokra jellemző, hogy mindent képesek kilopni, ellopni, és eladni. Bármit. Akár a legmacerásabb dolgokat is. Lehet, hogy valamelyik titkos kutatólaboratórium anyagáról lenne szó?
„Tudjátok mire lennék kíváncsi?
Arra, hogy milyen hatást vált ki egy már alapból őrültön, vagy egy pszichopatán.“
Hát erre én is. De azért meg egy pszichopatát se szívesen áldoznák fel. Kérdés, hogy minden őrült egyforma-e. Mert ha nem, akkor elképzelhető hogy még rátesz neki egy lapáttal.
Azért az valószínűbb, hogy ami itt van az csak hoax. Már csak azért is, mert aki ilyesmit kilop, az szerintem nem állja meg, hogy szintén meg ne nézze és akkor neki annyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!