Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démonok létezhetnek vajon?

Démonok létezhetnek vajon?

Figyelt kérdés
Hisztek benne?

tegnap 07:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Számos kultúrában és vallásban megjelennek valamilyen formában, tehát én egyáltalán nem tartom kizártnak.
tegnap 09:49
 2/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
25%

"Hisztek benne?"

Már rosszul kezdődik. Hitvilág? Az nem tudás. Csak hit.

Ha ilyen kitalációknak lenne realitása, akkor az emberi tudás fejlődésével együtt, felfelé ívelne a hozzá való viszonyulás, elfogadás.

De nem, ahogy egyre többet tudunk, úgy mennek a süllyesztőbe ezek a dolgok.

Tényleg érthetetlen szinte, hogy valakik a múltba révednek vissza folyton, mintha fordítva ülnének a lovon. Jó, én értem azért, hogy a társadalmi dinamika ezt hozza magával, sokára fog átalakulni a globális tudás, vannak különböző tudásszintű emberek, fordítva bekötött emberek és így tovább.

Pedig ma már mindenki számára adott lenne a tudás.

tegnap 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Nem.
tegnap 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem létezhetnek démonok, és szellemek is.
tegnap 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Sokan mondják hogy létezik
tegnap 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaa,ha sokan mondják az más.

Nem,mégsem.Ha sokan mondják,akkor is csak mese.

tegnap 18:03
 7/7 anonim válasza:

Minden ember abban a világban él, amit elhisz magának. Aki a tudományt fogadja el, az bízhat abban, hogy az általa elképzelt világ közel áll a valósághoz. Aki elenben istenben, démonokban, természetfelettiben hisz, az elszakad a valóságtól. Ez mindaddig nem baj, amíg nem viszi túlzásba. Aki azt képzeli, hogy tud repülni, és a 10. emeltről leugorva ezt kipróbálja, az szembesülni fog a fizika törvényeivel.

[link]

ma 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!