Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz történeten alapszik a...

Igaz történeten alapszik a paranormal activity 2 film? És ha igen akkor tényleg létezhetnek démonok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
nem alapulhat igaz történeten, mert nem léteznek démonok.
2011. márc. 12. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Az első részére is azt mondták, hogy igaz történet alapján készült, aztán a nagy frászt, nagy humbukk volt az első is.
2011. márc. 12. 15:41
 3/10 anonim válasza:
nem, se az első se a második rész. először én is elhittem, hogy igazi, de aztán megnéztem a második részt is és egyértelmű volt, hogy kamu. nem egyezik össze a két rész, mert az elsőben állítólag meghalt a csaj, a másodikban pedig hirtelen feltámadt vagy mi? XD mellesleg a második rész máshogy végződött mert ott nem ölték meg a rendőrök a csajt hanem csak eltűnt a gyerekkel együtt.
2011. márc. 12. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Én olyanra nem emlékszem, hogy a másodikban feltámadt volna a csaj.

Szerinted, ha igaz lenne a történet, igazi felvételekkel, tényleg leadnák a moziban?

2011. márc. 12. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
2011. márc. 12. 18:15
 6/10 Willisz ***** válasza:
igen elég furcsa is lenne hogy ha igaz lenne és a mozikba adnák le ezt magyaráztam mindenkinek aki azt mondta hogy igaz.. de ám egyáltalán nem élett fel mivel a 2. meg az 1 párhuzamosan megy csak az egynek 2 befejezése van :) van az amikor lelövik és van az amikor nem vajon miért készült a 2. befejezés? hogy a 2 is el tudják adni mint igaz történett ezt csak azért adják le igaz sztorinak mert többen nézik ám meg ha igaz sztori hogy a f*** lenne 2. réssze? meg miért van Paranormal Entity meg van még vala mi 3. paranormal de annak már nem tudom a címét
2011. márc. 13. 08:11
 7/10 A kérdező kommentje:

Elég rosszul tudjátok a 1-2-t is srácok, az 1 a másodikon alapszik, és a második az egyen...

Hogy ha láttátok mind a két filmet észre vettétek hogy a második részben a démont ki űzték a nőből és a , nő testvérébe űzték át... És ez a nő akibe átűzték az van az első részben aki majd meg öli a családját és a nővére családját is....

Logikus nem????

Ezért van második és első rész is, mert a első alapszik a másodikon, és a második alapszik az elsőn,,,

Mind kettő családban jelen volt a démon mivel hát egymáson alapszik a film,, érthető nem??

2011. márc. 13. 13:02
 8/10 anonim válasza:
1999-ben a Blair Witch Project alkotói kitaláltak valamit, ami addig senkinek sem jutott eszébe: az ál-dokus horrort. A „talált szalag” koncepciót azóta magáévá tette a mainstream filmgyártás is, elég, ha a Cloverfield-re gondolunk. Bár értékelhető filmalkotás a műfajban még nem született, Oren Peli mégis úgy gondolta, érdemes az évtizedes poént még egyszer elsütni.
2012. jan. 17. 22:27
 9/10 anonim válasza:
na, szentem vannak túlvilági lények, de ez a film... NEM! :D Amúgy sak h elmondjam: nem feltámad a démon, hanem hülyén csinálták meg a részeket. 1. rész: a befejező rész, 2. az előzméye ( aki látta mindkettőt tudja h az 1. az asszem októberben zajlik, a 2. rész pedig ugyan abban az évben augusztusában. ) 3. rész meg a 2 nő gyermekkora, érthető ? :D Am a film kamu ! NÉZD MEG A VISELKEDÉSÜKET ! AZ 1. NYAVALYGOTT A NŐ A SZELLEM DOKIÉRT, MIKOR MEG MÁR RÁÉRT EZ A SZELLEM DOKI, MÁR NEM AKART SEMMIT ! ... Meg a második rész... Ott az apa a fantasztikus... Látja h szellem, lebeg a baba, mindent, ( videón 1x megnézte ) ÉS NEM HITTE EL ! ÉRDEKES, 1. A FIÚ SE... A lényeg: egy átlagember már az eleje óta nem így viselkedett volna !
2012. jún. 22. 17:47
 10/10 anonim válasza:
a nő támad fel, pardon
2012. jún. 22. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!