Szellemek és démonok valóban létezhetnek?(lent)
Facebook poszt alatt is egy csomóan mesélnek saját történeket hogy a kicsi gyerek látott valakiket a múltból, vagy olyanokat akiket a felnőttek nem látnak. Vagy a kis házi kedvenc megrémült valamitől és szelleműzés után nem.
Meg hogy egyes felnőttek is látják ezeket.
Kinek mi a véleménye?
Azért küldheted a face csoport nevét. Néha jó húlyeségeken beparázni vagy nevetni xd
1 es voltam
Fizika törvényei? Mintha mindenki olyan csoda jól ismerné a világot...
Egyébként a törvényeket ki hozza? Nem a törvényhozó? Magától lett ilyen tökéletes rendszer? Vagy csupán minden csak véletlen? Ki tudja... Ha az első, akkor miért ne lehetne valami kivétel a szabályok alól, ha Isten vagy - ki miben hisz- bármely nagyobb erő engedné?
Amúgy a szellemet nem levegő, hanem energiaként határozzák meg, vagy olyan dolog, ami energiákat tud felhasználni a környezetéből (már amelyik)
6os. Kérlek hagyj az áltudományoddal.
De azért pár kérdés feltennék:
1. Ha vannak kivételek miért nincs több?
2. Miért szükséges 1 teremtő képe a szellemek elméletéhez?
3. Hol tárolják/hogy veszik fel ezt az energiát fizikai alkalmatlanság nyomán?:D
7-es, látszik a témában való teljes tájékozatlanságod :)
Ha vannak kivételek, miért nincs több? Van, csak abban sem hisznek.
Energiát pedig nem tárolnak... Amúgy szerintem az energia felhasználás elmélet abból eredhet, hogy azért hűl le a hőmérséklet, azért merülnek le pl a kamerák. De persze lehet h ez valóban csak elmélet.
Teremtő képe azért szükséges, mert lehetséges, hogy a két világ között ragadt lelkek, akik nem tudnak vagy nem akarnak tovább lépni.
Amúgy én megmondom őszintén, azért hiszek bennük, mert egy számomra olyan ember adott beszámolót, aki alapvetően teljesen szkeptikus volt. Persze nem hú de nagy dolgok történtek vele, de történt.
8as. Amíg én nem élek át hitetlen maradok. De tapasztalat nélkül neked is csak elméleteid vannak illetve hited.
A legelfogadotabb hogy aki állít valamit az kell bizonyitani, na a szellemek létezésénél az a hivatalos álláspont hogy nem léteznek. E téren rád hárul ez a feladat, de a stabil logikát támadtad meg az egyéni hiteddel illetve költői kérdéseiddel. Így ha vitát is nézzük nem csak abban vagy nem meggyőző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!