Tündérek valóban létezhetnek? Milyen bizonyíték van rá?
Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 17:41
1/25 anonim válasza:
Szia!
Kérdésedben ott a feltételes mód,létezhetnek...
Sajnos nincs bizonyíték létezésükre.
Bár tág a fogalom köre...
2/25 anonim válasza:
Bizonyítékul ott vannak a könyvek, a képeskönyvek, a filmek.
3/25 anonim válasza:
Ez most pont olyan, mintha azt kérdeznéd, léteznek-e jetik, nagylábúak, sellők, vagy az Érmelléki Kuglófember.
Vannak beszámolók tündérekről a múltban, de ennyi évszázad után már ki a franc fogja tudni eldönteni, hogy az a személy igazat mondott-e.
Volt egy cottingley-i eset is annak idején, amikor két kislány tündéreket fényképezett, aztán 60 évvel később beismerték, hogy 3D-s kivágott papírformákat támasztottak meg kalaptűvel.
4/25 StilloBetyár válasza:
Persze báttya! Én vagyok az élő bizonyíték, én is egy tündér vagyok.
6/25 anonim válasza:
Még nem vagyok biztos abban, hogy létezek... bár.... mivel én legalább gondolkodom...
7/25 anonim válasza:
"Bizonyítékul ott vannak a könyvek, a képeskönyvek, a filmek."
Pontosan így van, az akadémikus tudomány könyvei tele vannak hablattyal és féligazságokkal.
8/25 anonim válasza:
Ne is ábrándozz... Nem kapod meg a tündéreket, amíg neked nem kell se szamár, selló.
9/25 lewega válasza:
Legalább annyira léteznek, mint a hétfejű sárkány!
10/25 kikova válasza:
Hüjék!
Van bizonyíték: a csajom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!