Van bizonyíték arra hogy a nyirkai jóslatot valóban 1948 környékén írták?
Ezen már én is gondolkoztam, a legkorábbi netes forrás, ahol megtaláltam, - ha jól emlékszem, - 2007 eleje körül datálódik.
A gondom az vele, hogy tündérmese-szerű a vége.
Igaz 2007-óta is nagyjából stimmelnek a dolgok.
Azaz 2007ben még nem lehetett tudni hogy újra mászik a kiskanász, hogy a kiskanász azt hiszi magasra jutott pedig csak a paprika jancsi süllyedt mélyre, és a betűvetésben gyarló főember is előkerült azóta.
"betűvetésben gyarló főember"
Tényleg. :)
Akkor is úgy voltam, hogy az idő eldönteni. Lementettem, hogy ne változzon meg időközben a szöveg, de igazából még évtizedek, mire "számonkérhető".
Amúgy is a jóslásról tudni kell, hogy a "jövő" nincs kőbe vésve, létezik szabad akarat, ami minden másodpercben alakítja a jelent, így a jövőt is.
Vannak már olyan dolgok amik beigazolódtak és 2007 óta történtek. Pl. hogy uszítani fogják ellenünk a cigányokat. Ez zajlik igaz polgárháború nem bontakozott ki belőle, reméljük nem is fog. De ahogy sokan mondták hideg polgárháború zajlik ma M.o.-on.
A jóslatban is benne van hogy nem kell ennek mind megtörténnie ha észhez térünk.
nem akad el
Röviden: semmi bizonyíték nincs rá.
Kicsit hosszabban: egyértelmű hamisítvány és szerintem aki írta, naponta jókat röhög azokon, akik elhiszik ezt a handabandát.
Én már 2005-ben hallottam róla. Ez azért biztos, mert még itthon dolgoztam a Magyarok Házában. 2007 januártól Londonban éltem.
Bennem is felmerült, hogy hamisítvány, de megborzongok, hogy 10 év alatt mennyi minden teljesült. Félelmetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!