Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tündérek valóban létezhetnek?...

Tündérek valóban létezhetnek? Milyen bizonyíték van rá?

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 17:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%

"Legalább annyira léteznek, mint a hétfejű sárkány!"

Legalább annyira léteznek, mint az akadémikusok dínócskái,hüllői(reptiod)!

2017. jún. 16. 21:11
 12/25 anonim ***** válasza:
30%

*(repOId). Sőt, legalább annyira léteznek, mint sziámi ikrek. Melyekből többféle változat létezik: vannak, akiknél azonos a törzs, a végtagok, csak a fejük nem, tehát olyan ember(pár), akik egytestű és kétfejű. Tehát nem csak sárkányban létezik többfejű.

Persze lehet önkényesen válogatni: van májad, de nincs agyad. Vagy pl van agyad, de nincs szíved. Önkényesen megválaszthatod.

Más kérdés, hogy attól az még valótlan féligazság lesz...

"Van dínó, de nincs más..."

Mégis milyen alapon? Csak mert azt mondta a papod? (Pap: akadémikus dogmatikus "tudós".)

2017. jún. 16. 21:17
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
Bizony hogy léteznek. A két szememmel láttam őket amerikai filmekben.
2017. jún. 18. 10:08
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
Bizony hogy léteznek dínók. A két szememmel láttam őket amerikai filmekben.
2017. jún. 19. 14:58
 15/25 anonim válasza:

Szia!

Ha tulajdonképpen belegondolunk alig ismerjük a világunkat és ha jobban körbetekintünk mindenki mást mond, mindenkinek más az elképzelése a világról, senki se látja ugyanazt. Én szerintem léteznek tündérek, egy más világban, egy másik dimenzióban. Sokan vannak akik nem hisznek bennük és más lényegben, de tulajdonképpen minden csak hit kérdése.

2017. jún. 21. 13:20
 16/25 anonim válasza:

Szia!

Ha tulajdonképpen ha belegondolunk alig tudunk valamit erröl a világrol és ha jobban körbe tekintünk akkor észre vesszük hogy mindenki mást mond, senki se látja ugyanazt. Én szerintem léteznek tündérek egy más világban, egy másik dimenzióban. Sokan nem hisznek bennük és más féle lényekben "mert azok csak a képzelet szüleményei" de tulajdonképpen minden csak hit kérdése.

2017. jún. 21. 13:33
 17/25 anonim ***** válasza:

Előző, azért olyan nagyon nem hit kérdése a dolgok... Elsősorban gondolkodásmód által következtethetünk.

De nem mellékesek a tárgyi bizonyítékok se annak ellenére, hogy az anyagi világ egy illúzió. De hát ebben az anyagi illúzióvilágban élünk, akkor ehhez viszonyítunk... Egy tárgyi bizonyíték ennél fogva reálisabb, vagy egy kikezdhetetlen logikai menet - bár önmagában a logika se minden; de az is sokat számít, a realitás vizsgálatára nézve.

Engem a hit, hitetlenség soha nem érdekelt.

A többi gondolatoddal viszont egyet értek, bármi létezhet, logikus, hogy végtelen dimenzió létezik, ennélfogva bárhol bármi létezhet; az érzékszerveink meg korlátozottan érzékelnek.

Szóval nem érzékelünk közel se mindent, még műszereinkkel se.

Ráadásul ahány élőlény, annyiféleképpen érzékel, egyiknek érzékszervei se mérvadóbban a másikénál, a valóság vizsgálatára nézve.

2017. jún. 21. 20:21
 18/25 Ill Jani ***** válasza:
Ha teheted, utazz el Írországba, bármely vidékén keress tündér-dombokat, és egyiknél tölts el egy holdvilágos éjszakát. Ha szerencséd van, láthatsz tündéreket, és tán még meg is úszhatod, hogy bármi kellemetlenség nélkül megéred a reggelt. Ugyanis a helybéliek nagyon nem ajánlják az efféle kísérletezést. Good Luck!
2017. jún. 22. 10:09
 19/25 anonim ***** válasza:

A múltban elvileg voltak tündéri feleségek, de mindig volt egy feltétele a házasságnak, amit be kellett tartani. És persze sohasem sikerült.

Ám miért veszélyesek a tündérek? Varanggyá változtatnak vagy megölnek, vagy miért??

2017. jún. 22. 18:15
 20/25 anonim ***** válasza:
léteznek.
2020. aug. 3. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!