Szellemek és démonok valóban létezhetnek?(lent)
Figyelt kérdés
Facebook poszt alatt is egy csomóan mesélnek saját történeket hogy a kicsi gyerek látott valakiket a múltból, vagy olyanokat akiket a felnőttek nem látnak. Vagy a kis házi kedvenc megrémült valamitől és szelleműzés után nem.
Meg hogy egyes felnőttek is látják ezeket.
Kinek mi a véleménye?
2021. márc. 18. 14:33
11/26 anonim válasza:
9, nem vagyok fizika tagadó. Vagy az emberek fele az, aki esetleg hívő vagy agnosztikus?
12/26 anonim válasza:
10, nincs hivatalos álláspont... Sőt bizonyos országokban még hivatalos is egyébként
13/26 anonim válasza:
12es. Keress utána légyszi...
15/26 anonim válasza:
A hivatalos álláspontnak.
Már csak azért is mivel tudományra épül a mai társadalom és világnézett.
16/26 anonim válasza:
Egyébként én senkit sem akarok meggyőzni semmiről, sőt én is csak részben hiszem el, és csak lehetséges magyarázatokat írtam, amik alapján lehet h léteznek de nem biztos:D
17/26 anonim válasza:
16os az a baj hogy én is de én erősebben hajlók a szkeptikizmus/ateizmus felé :)
18/26 anonim válasza:
Írtam h nincs hivatalos álláspont. Bizonyos országban bírósági ítéletben szerepelt már, bár ez igazából csak kis humorérzékkel mondható hivatalosnak.
19/26 anonim válasza:
Az rendben van, hogy hiszel az ilyen dolgokban, hogy elhiszed amit facebook posztok alatt a komment szekcióban olvasol az nincs rendben.
20/26 anonim válasza:
Milyen Facebook posztok alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!